Zlepšete se v Sudoku, je tady Sudoku Free

Sudoku není pouze oblíbenou hrou Asijské většiny, ale získalo si oblibu v celém světě. Vyplňování správných čísel do rámečků a namáhání mozkových závitů je možné i s novou hrou, která je kvalitní alternativou papírového Sudoku. Standardní zobrazení v několika obtížnostech uspokojí nejednoho luštitele. Na výběr jsou stovky herních kombinací.

Sudoku Free je hra, která nabízí obrovské množství hlavolamů Sudoku. Každý uživatel si může vybírat mezi čtyřmi obtížnostmi, easy, medium, hard a extreme. Cílem hry je vyplňovat čísla do volných okének. Každá hra obsahuje 81 políček, tedy 9×9 polí. Celá plocha je rozdělena celkem do devíti čtverců. Čísla je potřeba vyplňovat tak, aby byla v každém čtverci od 1 do 9. Žádné číslo se nesmí opakovat nejenom ve čtverci ale v celém řádku a to ve vodorovné i svislé ose.

Čísla se vyplňují tužkou, jsou dostupná pod tabulkou. Pokud hráč zjistí, že vyplnil číslo špatně, tak ho může během hry vygumovat, k tomu slouží malá ikonka s gumou. Prostředí hry není nijak graficky zajímavé, jde především o používání logiky a ne o zbytečné efekty.

Základní obtížnosti jsou poměrně snadné, v tabulce je většina čísel předvyplněna, v těžších úrovních se v tabulkách nenachází téměř žádná čísla a hráč jich tedy musí vyluštit více. Pokud si hráč neví rady, tak může hru zkusit resetovat nebo zvolit jinou úroveň. Hra nabízí možnost zobrazení statistik. Je možné zkontrolovat, kolik času zabrala každá z her a v jaké úrovni obtížností byla hra zahrána.

Právě ve statistikách lze kontrolovat, jestli se hráč zlepšil nebo nikoliv. Sudoku Free je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icenta.sudoku.ui&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5pY2VudGEuc3Vkb2t1LnVpIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *