Zhrajte si na bicí přímo na displeji s hudební aplikací Drum Set

Bicí patří mezi nejoblíbenější hudební nástroje. S oblíbenou hudební aplikací je možné si libovolně uspořádat vlastní sestavu bubnů a zahrát si kdykoliv. Sestava bubnů je zcela multidotyková, takže je možné si užít všechny bubny třeba naráz. Ať už je uživatel hudebník nebo si chce hraní na bicí pouze vyzkoušet, tak ho čeká hromada zábavy. Jedná se o bicí s reálnými zvyky opravdových bubnů.

Drum Set je zábavná hudební aplikace, která představuje sestavu bubnů. Hlavní výhodou je, že si uživatel skládá bubny podle své potřeby, k dispozici je celkem 17 bubnů, které je možné libovolně kombinovat. Všechny bubny jsou dotykové po celé své ploše, je možné hrát i na několik bubnů naráz. Aplikaci si vychutnají především majitelé tabletů a telefonů s širokým displejem.

Nejen, že mají bubny reálný zvuk, ale dokonce i reálně vypadají. Všechny bubny jsou v HD rozlišení a v kontrastu s černým pozadím. V menu aplikace jsou předehrané různé nahrávky rytmů a skladeb, takže se může uživatel volně inspirovat nebo zkusit složit vlastní skladbu.

Při hraní je vhodné kombinovat obě ruce, nejlépe když jedna udržuje rytmus a druhá hraje melodii. Hudební set je možné sestavit podle základního výběru, který je tvořen například jazzovou sestavou, základní sestavou, velkou koncertní sestavou nebo vlastní sestavou.

Jestliže má uživatel malý displej, tak je vhodnější používat menší sestavu bubnů. Velké sestavy bubnů jsou určeny pro pokročilé hudebníky, kteří se dokáží v takto velkém setu přehledně orientovat.Aplikace je vhodným nástrojem pro rozvoj hudebního talentu. Drum Set je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nullapp.drumset&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWxsYXBwLmRydW1zZXQiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *