Nahlédněte do matrix kódu s živou tapetou The Matrix – Live Wallpaper

Je to již více než deset let co film Matrix poprvé spatřil svět. Ještě populárnější než samotný film je ovšem matrix kód, který zdobí mobilní telefony mnoha uživatelů. Matrix kód představuje zašifrovaná data, která lze vidět pouze jako směs různých znaků, které padají od shora dolu v jednotlivých pruzích. Živá tapeta s tímto kódem je plně nastavitelná a je i dotyková.

The Matrix – Live Wallpaper je oblíbená živá tapeta představující matrix kód. Základem celé tapety jsou pruhy různých znaků, které prší od vrchu displeje směrem dolů. Kód obsahuje všechny možné známé i neznámé znaky. Tapeta je plně dotyková, reaguje na každý dotyk prstem. Při dotyku se objeví čtvercový záblesk.

Základním nastavitelným parametrem je barva celého kódu. Na výběr je z celého spektra, pokud chce být uživatel originální a nebaví ho stále stejná barva, tak stačí přepnout například na červené nebo modré zobrazení.

Další možností nastavení je náhodnost kódu nebo rychlost a záře. Rychlost se nastavuje pomocí posuvné lišty, čím je hodnota vyšší, tím rychleji padá kód přes displej. Při nastavení záře je dobré myslet na baterku, pokud je záře intenzivní, tak vypadá kód na displeji mnohem lépe, ale zase víc spotřebovává baterii.

Poslední možností je nastavení obrázku na pozadí. Obrázek je možné vybírat z galerie a poté ho umístit na pozadí, kde přes něj bude padat kód.

Celé nastavení kódu je otázkou několika vteřin. O popularitě tohoto kódu svědčí  i narůstající počet tapet, na Android marketech, se stejným konceptem. Živá tapeta The Matrix – Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=simosoftprojects.matrixlivewallpaper&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *