Pantech nabídne konkurenci pro Galaxy S3 a další špičkové smartphony

Skvělé chytré telefony neumějí vyrábět pouze u Samsungu a HTC. Své se totiž chystá říci i společnost Pantech s parádním modelem Vega S5. Ten nabídne displej s úhlopříčkou pět palců, výkonný procesor, dostatek paměti, LTE a dále pak např. 13ti megapixelový fotoaparát.

 

 

Pojďme rovnou k tomu důležitému. Jednou z klíčových vlastností telefonu Pantech Vega S5 je zcela jistě jeho displej – aby také ne. Ostatně může se pochlubit úhlopříčkou 5 palců, rozlišením 1280 x 720 bodů a technologií IPS LCD. To jsou jistě úctyhodné parametry, kterým může konkurovat jen velmi málo jiných přístrojů. Zajímavé zároveň je, že díky minimálnímu rámečku kolem displeje jsou rozměry přístroje menší než v případě Samsungu Galaxy S3. V porovnání s Galaxy S3 vítězí i tloušťka přístroje – ta činí totiž pouhých 6,89 mm.

Telefon se systémem Android 4.0 ICS bude poháněn dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon S4 a bude disponovat uživatelskou pamětí o kapacitě 16 GB. Samozřejmostí je podpora LTE. Mezi další charakteristiky připravované novinky patří fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů s velmi rychlou odezvou spouště (výrobce udává nulovou odezvu) nebo akumulátor s kapacitou 2100 mAh, který by měl vystačit až na 11 hodin provozu.

Bohužel je velmi pravděpodobné, že s tímto zajímavým telefonem se v ČR nikdy nesetkáme. V zemích, kde se telefon prodává, se jeho cena bude pohybovat na úrovni 800 USD (tedy zhruba 15 000 Kč).

Zdroj: http://www.unwiredview.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *