Zachraňte Zemi před vetřelci s Aliens Invasion

Nová hrozba přichází  přímo z vesmíru, útok nebezpečných vetřelců ohrožuje život na naší planetě a je třeba najít hrdinu, který dokáže invazi odvrátit. Velmi pěkně animovaná hra přináší hordy vetřelců a jednoho nespokojeného kovboje, který se rozhodne jejich útoky zastavit a všechny je do posledního pozabíjet.

Aliens Invasion je akční animovaná hra ve 2D grafice, ve které je pouze jeden jediný úkol a tím je likvidace vetřelců. Hlavní hrdina je ostřílený kovboj vyzbrojený brokovnicí a sekyrou. Vetřelce je tedy možné odstřelovat z dálky nebo je zabíjet zblízka. Hra se ovládá pouze pohybem šipek dopředu, dozadu, střílením a útokem zblízka.

Prostředí hry je z divokého západu a svědčí o tom i pozadí, které je tvořeno starými domy, saloony, pouští atd. Vetřelců je ve hře velké množství, jsou rozděleni podle velikosti a barvy, na hráče útočí různými útoky. Ve hře je důležité být neustále ve střehu, protože nepřátele mohou přicházet ze všech stran.

Nad kovbojem je zobrazeno, kolik mu ještě zbývá života. Velmi povedené jsou efekty střelby a destrukce. Pokud je vetřelec zasažen, tak z něj začnou upadávat kusy zeleného masa, jeho tělo obsahuje několik destruktivních zón, takže je možné mu například i ustřelit hlavu.

Zbraně se v průběhu hry výrazně mění. Za každého zabitého vetřelce se získávají peníze, za peníze je možné nakupovat zbraně a vybavení. Pro nákup vybavení je třeba navštívit obchod. V obchodě je možné nakoupit mnoho zbraní, čím jsou zbraně účinnější, tím jsou také dražší. Je potřeba si také hlídat počet nábojů. Ve chvíli kdy dojdou náboje je potřeba použít chladné zbraňe, ty je možné také dokupovat v obchodě. Mezi typické chladné zbraně patří například sekery, nůž nebo mačeta, mezi střelné zbraně například odstřelovací puška, brokovnice, samopal, plazmové dělo, rotační kulomet a další.

Hra je velmi zábavná a je možné ji hrát i několik hodin v kuse. Aliens Invasion je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itreegamer.game.Aliens&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLml0cmVlZ2FtZXIuZ2FtZS5BbGllbnMiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *