Android Assistant(18 features) je velmi kvalitní správce systému

Mnoho uživatelů stále bádá nad tím, kolik místa jim zabírají různé aplikace nebo jak moc je telefon zatěžován. Nový správce systému umožní sledovat veškeré dění v zařízeních s Androidem, od velikosti složek až po vytížení baterie. Tato verze obsahuje celkem 18 nástrojů, které se postarají o kompletní monitorování a ovládání všech systémových i hardwarových procesů telefonu.

Android Assistant(18 features) je aplikace, která slouží jako správce systému s 18 nástroji pro monitorování a ovládání procesů. Menu aplikace je přehledně rozděleno tak, že je rozděleno do kategorií podle kontrolování hardwaru a softwaru. Aplikaci je možné umístit také jako widget na hlavní plochu a sledovat tak vybrané procesy neustále.

Základní menu je rozděleno na monitorování baterie, procesoru a operační paměti. Dále na jednotlivé procesy a na nástroje. U procesoru se zobrazuje grafické i číselné vytížení v procentech, u operační paměti zase v MB a u baterie se zobrazuje úroveň nabití společně s teplotou.

U kategorie procesů je možné sledovat jednotlivé aplikace a jejich vytěžování procesoru. Pokud by se uživateli zdálo, že nějaké aplikace běží zcela zbytečně, tak je může okamžitě zavřít. Jednotlivé aplikace se vybírají na základě zaškrtávání atributů.

Nejužitečnější kategorií jsou nástroje, zde je možné vybírat z 18 různých nástrojů. K dispozici je například ovládání zvuku, nastavení spotřeby baterie, čištění systému, odinstalování programů a mnoho dalšího.

Pokud se uživateli telefon zasekával nebo byl přeplněn zbytečnými aplikacemi, tak má konečně možnost s tím něco udělat. Aplikace Android Assistant(18 features) je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZHZhbmNlZHByb2Nlc3NtYW5hZ2VyIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *