Nové Lenovo K860 bude vybaveno 5 palcovým displejem a 4 jádry

Zatím existuje pouze málo informací o novinkách výrobce Lenovo, ale podle všeho se letos dočkáme nového kvalitního přírůstku do světa mobilní techniky. Společnost Lenovo vyrábí mobilní telefony sice krátce, za to ovšem šokuje jejich vytříbenými parametry. Kromě těžké konkurence ve světě notebooků bude nyní konkurovat pravděpodobně i ve světě telefonů.

Telefon Lenovo K860 je novinkou od společnosti Lenovo, která o něm zatím neprozradila příliš mnoho informací. Jedná se o pokračující generaci ze série K800. Výrobce se tolik nesoustředil na vzhled, ale především na výkon a na vlastnosti. Na první pohled ultraplochý telefon s lehce zaoblenými rohy. Přední část telefonu zdobí údajně 5 palcový displej s HD rozlišením 1280×720 bodů.

Velkou chloubou je také 4 jádrový procesor Exynos 4412, operační paměť je 1GB RAM. Na zadní straně lze najít fotoaparát s rozlišením 8 megapixelů, telefon má ze přední strany i VGA kameru. Operační systém má 4.0 Ice Cream Sandwich. Co se týče interní paměti, tak ta má velikost 4GB, ale pravděpodobně bude možné ji rozšířit o paměťové karty.

Bližší informace jsou zatím bohužel nedostupné. Jisté pouze je, že začne být prodáván nejdříve na čínském trhu. Přibližné vypuštění na trh bude pravděpodobně v srpnu. Na evropský trh by mohl dorazit ovšem ještě letos, plánuje se, že by to mohlo být už na podzim.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *