RealPlayer Beta je univerzální přehrávač multimediálních souborů

Každý telefon potřebuje šikovný přehrávač, který si poradí s hudbou, videem i obrázky všech formátů. Jednoduché ovládání a velké množství funkcí tohoto přehrávače zaručí maximální spokojenost. Uživatel si může vytvářet vlastní playlisty a seřazovat si různé soubory podle vlastních kritérií. Přehrávač podporuje velké množství zobrazení a nastavení uživatelského prostředí.

RealPlayer Beta je velmi užitečný přehrávač multimediálních souborů pro zařízení s Androidem. Jeho základní funkcí je přehrávání většiny formátů videí, hudby i obrázků. Uživatel si může z vybraných souborů vytvářet různé playlisty a ty si následně ukládat do seznamu. Prostředí aplikace je možné měnit, stejně tak jako zobrazení přehrávaných souborů.

Real player slouží přednostně k vytváření hudebních playlistů, které je možné třídit podle žánrů, interpretů a mnoha dalších kritérií. V základním rozdělení po spuštění přehrávače je možné vybrat, jaký typ souboru se bude otevírat.

Přehrávač podporuje ukládání celých alb. V seznamu je tedy možné vybírat k přehrání celá alba, u kterých je vždy uvedeno kolik obsahují nahrávek a také je k dispozici náhledový obrázek alba.

Přehrávač má pokročilé vyhledávání skladeb, buď je možné hledat podle názvu nebo podle posledních přidaných skladeb, oblíbených a nejčastěji přehrávaných. V menu je možné si vytvořit vlastní podsložky, do kterých se budou různé skladby vkládat.

Hudbu i videa lze přehrávat v několika režimech, v minimalizovaném režimu, v režimu přes celý displej a s uzamčeným displejem. Když je telefon uzamknut, tak je možné ovládat pouze hlasitost. Uživatel si může na plochu umístit widget, pomocí kterého se rychle dostane přímo do přehrávače a bude moci změnit přehrávanou hudbu.

RealPlayer Beta je jedním z nejlepších přehrávačů na trhu. Výhodou je, že je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.real.RealPlayer&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *