KF Flames Free Live Wallpaper vám vytvoří efekt živého ohně přímo na displeji

Téměř každého dokáže fascinovat hořící oheň, ať už v domácím krbu nebo kdekoliv jinde. Nyní má uživatel možnost mít živý oheň přímo na displeji svého telefonu. Velmi efektní a také živý oheň ve vysokém rozlišení dokáže nadchnout téměř každého. Jedná se o živou tapetu, kterou je možné nastavit podle svých vlastních preferencí.

KF Flames Free Live Wallpaper je živá tapeta v podobě ohnivých plamenů. Jedná se o simulaci skutečného ohně na displeji uživatele. Ve standardním zobrazení se jedná o oheň na kontrastním černém pozadí. Oheň i samotné pozadí je možné libovolně měnit. Oheň hoří neustále a dokonce reaguje na dotyk. Je možné ho posouvat do stran nebo si hrát s jeho plameny.

Pokud uživatele omrzí základní nastavení, tak ho může změnit. Je možné změnit intenzitu i rychlost hoření. Přímo v nastavení tapety je možné pomocí posuvné lišty vybrat úroveň hustoty ohně i rychlost jakou se budou plameny pohybovat.

Jako další je možné změnit barvu ohně, na výběr je celé spektrum barev. V barvách se nastavuje základní barva samotného ohně a následné konečných plamínků. Barvy je tedy možné kombinovat a může vzniknout barevný oheň.

Dále je možné změnit vzhled pozadí z černého na jiné. Na výběr je například z cihlové zdi, betonové zdi nebo dřevěné textury. Při otočení telefonu na horizontální polohu se změní i pohled na celý oheň.

Tapeta patří mezi jedny z nejlepších, není zbytečně kýčovitá a zároveň vypadá velmi dobře. Živou tapetu KF Flames Free Live Wallpaper je možné stáhnout zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=fishnoodle.fire_free&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *