Divoká bouře přímo v telefonu s živou tapetou Thunderstorm Free Wallpaper

Divokou bouři doprovázenou silným deštěm a blesky je vždy lepší pozorovat za oknem než být přímo v ní. Nová živá tapeta dokáže přinést bouři přímo do telefonu, resp. přímo na jeho displej. Při každém pohledu na telefon bude možné pozorovat bouřku ve vysokém rozlišení. Počasí venku bohužel ovládat nejde, na displeji ovšem ano, tapetu je možné různě nastavovat.

Thunderstorm Free Wallpaper je živá tapeta se simulací bouřky. Nejedná se o drobnou bouřku, ale o velkou bouři se vším co k ní patří. Po instalaci se displej telefonu zatáhne hustými šedivými mraky a začne prudký liják. Na obloze budou svítit hromy a každou chvíli udeří blesk. Mraky se neustále prohánějí po displeji a je možné je různě posouvat prstem, tapeta je plně dotyková.

Stejně tak jako většina živých tapet, tak i tato jde nastavit přesně podle přání uživatele. Základní nastavení umožňuje nastavit sluneční svit, mraky, déšť, vítr, blesky, hromy, intenzitu bouřky a dokonce i barvu blesků nebo celé oblohy.

U mraků lze nastavit jejich celkovou hustotu a barvu, nevybírá se z barevného spektra, ale vybírají se konkrétní barvy. Rychlost mraků se upravuje zase podle větru, čím je vítr rychlejší, tím rychleji se budou pohybovat mraky po obloze.

Velmi zajímavé je nastavení hromů a blesků. U blesků i hromů lze nastavit jejich četnost, při maximální hodnotě budou na displeji neustále vznikat nové elektrické výboje. Dobré je nastavit střední intenzitu, která se nejvíce podobá realitě.

Nevšedním efektem je nastavení barvy blesků společně s výběrem kontrastní oblohy. Je vhodné vybírat kombinace, které nejlépe vyniknou, například tmavě modrá obloha s červenými blesky, tmavě šedivá obloha se žlutými blesky atd.

Poslední volitelnou možností je déšť, jeho rychlost a hustota. Déšť je možné zcela vypnout, stejně tak jako blesky nebo hřmění. Tapeta má velmi zajímavé efekty a potěší každého uživatele, který má plné zuby pěkného počasí. Thunderstorm Free Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=fishnoodle.storm_free&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiZmlzaG5vb2RsZS5zdG9ybV9mcmVlIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *