Potřebujete zlepšit postřeh a rychlé rozhodování? Zahrajte si Rail Maze

Zajímavá hra náročná na přemýšlení. Ve hře je nutné řešit záhady bludiště a správné spojení propletených kolejí. Grafika hry je sice jednoduchá, ale o to zábavnější je celkový koncept. Začíná se od jednoduchých kol a postupně se postupuje do téměř neřešitelných levelů. Ve hře je nutné dbát nejenom na správné spojení kolejí, ale také na čas, který běží

Rail Maze je logická hra, ve které se spojují vlakové koleje. Po kolejích jezdí vlak s různým počtem náprav a je třeba koleje správně seřadit dříve, než na ně vlak vjede. Jednotlivá kola jsou různě náročná, začíná se samozřejmě od nejjednoduššího. Zpočátku bude nutné pouze rovnat koleje. Po dalších kolech přibudou další vlaky, pirátské. Pirátské vlaky jsou nebezpečné a hráč se jim musí za každou cenu vyhýbat nebo skončí. Nepovedená kola je možné znovu opakovat.

Hra je kompletně z pohledu ze shora. Koleje je možné uspořádat libovolně a v průběhu jízdy se mohou měnit i několikrát. Přehazování kolejí funguje podobně jako výhybka, s tím rozdílem, že zde jsou mnohem větší úhly zatáček.

Začíná se vždy z bodu Start a cíl je v bodě Finish. Jestliže hráč nestihne narovnat koleje včas, tak vlak vykolejí. Kola se od sebe liší a v každém jsou jiné úkoly. Hráč se setká například s koly, ve kterých se neustále přidávají nové nápravy, bude tedy nutné koleje přehazovat tak, aby vlak nenajel do vlastní soupravy.

V těch nejnáročnějších kolech se nebude ovládat pouze jeden vlak, ale hned několik vlaků, cílem bude dopravit každý vlak do díle aniž by se srazily nebo vykolejily. Poslední úrovně jsou natolik složité, že nejdou vyřešit ani na desátý pokus. U hry je možné strávit celé hodiny aniž by se dohrála až do konce.

Na boční straně se nachází dvě tlačítka, jedno je pro pauzu a druhé je pro rychlé opakování zvoleného kola. Hra je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spookyhousestudios.railmaze&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9va3lob3VzZXN0dWRpb3MucmFpbG1hemUiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *