Zarybařte si s novou živou tapetou Gone Fishing Live Wallpaper

Velmi uklidňující tapeta vhodná pro všechny uživatele, kteří pracují ve stresu a občas potřebují uvolnit nervy nějakou veselou drobností. S novou živou tapetou je možné rybařit přímo na displeji telefonu. Prostředí divoké přírody a rozlehlé jezero plné ryb uklidní i tu nejprudší povahu. Je možné ulovit velké množství různých ryb a poté se jít pochlubit kolegům v práci se svým úlovkem.

Gone Fishing Live Wallpaper je živá tapeta, která velmi pozitivně působí proti stresu. Její prostředí je tvořeno divokou přírodou kolem jezera, ve kterém se chytají ryby. Uživatel má k dispozici prut a ryby může volně chytat. Tapeta obsahuje několik prostředí a ovládá se prstem. Vždy když se nějaká ryba přiblíží blízko k navijáku tak je potřeba zareagovat a rybu chytit. K dispozici je velké množství sladkovodních ryb.

V základním zobrazení je vidět kus země, prut, jezírko a scenérie. Voda je průhledná, nelze v ní však spatřit celé ryby, ale pouze přibližující se stíny. Ještě než stín ryby dorazí k navijáku, tak je třeba zareagovat a poklepat prstem.

Ve spodní části displeje se zobrazuje dosavadní skóre, tedy celková hmotnost chycených ryb a nejtěžší chycená ryba. Pokaždé když je nějaká ryba chycena, tak se zobrazí přes celý displej. Mezi základními rybami nechybí například okoun, pstruh a nebo štika.

Téměř vše je ve hře nastavitelné, náročnost chytání i množství ryb v jezeře. Na výběr je i z několika základních prostředí, kromě jarního nebo letního zobrazení je možné nastavit chytání ryb v zamrzlém jezeře dírou do ledu.

Živá tapeta Gone Fishing Live Wallpaper je účinnou zbraní proti stresu, již nejednoho uživatele dokázala zbavit přetékajících nervů. Tapeta je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accesslane.livewallpaper.gonefishing.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hY2Nlc3NsYW5lLmxpdmV3YWxscGFwZXIuZ29uZWZpc2hpbmcubGl0ZSJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *