Huawei Ascend P1 XL a Ascend TD-SCDMA mají neuvěřitelnou kapacitu baterie

Každý výrobce se snaží zaujmout své klienty něčím jiným. Společnost Huawei se zaměřila na kapacitu baterie. Jedná se o jednu z vlastností, kterou široká škála klientů ocení, výkonný telefon který není třeba každý den dobíjet je zkrátka snem mnoha lidí, kteří s sebou neradi stále nosí nabíječku. Plochý telefon s dobrým designem i vlastnostmi potěší své věrné příznivce ještě v létě.

Huawei Ascend P1 XL i Ascend TD-SCDMA mají mnoho skvělých vlastností, ale baterie které má kapacitu 2600mAh je nadstandard, který je nesrovnatelný s ostatními telefony. Telefony mají velmi kompaktní rozměry, se zbytečným místem výrobce neplýtval a tak přední část telefonu zdobí pouze velký 4,3 palcový Super AMOLED displej s rozlišením 960×540 bodů. Oba telefony se liší pouze podporou Čínských sítí, což Evropské uživatele vůbec nemusí trápit, jinak jsou všechny telefony ze série P1 zcela totožné. Tloušťka celého telefonu je pouhých 6,69mm.

Obecně se žádný telefon ze série Huawei Ascend P1 téměř neliší. Jsou dostupné hned v několika barevných verzích. Displej telefonů je mimo jiné krytý odolným sklem Gorilla Glass. Uvnitř telefonu se nachází dvoujádrový procesor TI OMAP 4460 s frekvencí 1,5GHz.

Telefony mají operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich a jsou vybaveny grafickým čipem PowerVR SGX540. Na přední straně nad displejem se nachází VGA kamera s 1,3 megapixely a na zadní straně zase 8 megapixelový fotoaparát. Fotoaparát je vybaven podsvíceným BSI senzorem a je možné nahrávat videa ve vysokém rozlišení až 1080p.

Velkou výhodou telefonů P1 je také velmi kvalitní zvuk podpořený Dolby Mobile 3.0 + 5.1. Telefony Huawei Ascend P1 dorazí na český trh v průběhu srpna a verze Ascend P1 XL by měla být dostupná až ke konci roku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *