Six Guns přináší akční přestřelky z divokého západu a tajemné úkoly

Hra z prostředí divokého západu, která zatím nemá obdoby. Prostředí hry je ve vysokém rozlišení a vypadá skutečně jako vystřižené z westernu. Hlavní hrdina bude plnit velké množství misí, jezdit na koni, likvidovat bandity, řešit tajuplné záhady a bojovat s nadpřirozenými silami. Hra je jak dějově, tak graficky velmi působivá a nadchne každého milovníka akce a dobré grafiky.

Six Guns je akční adventura z divokého západu, která je z pohledu třetí osoby. Hlavní postavou je kovboj, který plní různé úkoly. Ve hře se nachází množství různých lokací. Pohybuje se buď po svých nebo na koni, na výběr je z několika druhů koní. Grafika je v HD a prostředí kompletně ve 3D. Hlavního hrdinu čeká velké množství úkolů, celkem kolem 40 a také velké množství zbraní. Střílet je možné z revolveru, brokovnice, pušky, rotačního kulometu atd.

Mise jsou někdy velmi obtížné a hráč si musí dát pozor aby nezemřel. Při střílení je aktivována funkce míření, takže je snadnější nepřítele zneškodnit. Tvůrci si dali na hře velmi záležet, kromě povedených textur je ve hře mnoho postav, se kterými je možné se pustit do otevřeného dialogu. Každý z obyvatel města může sdělit svůj příběh nebo dokonce zadat úkol mise.

Jak již bylo zmíněno, tak hráč bude bojovat i s nadpřirozenými bytostmi a bude řešit tajuplné záhady. Mnoho podivných událostí sužuje poklidný život místním obyvatelům a hráči nezbývá nic jiného než jim pomoci.

Boj s nepřáteli není snadný, je třeba se pravidelně ukrývat a využívat různých taktik, protože některé rány mohou být až smrtelné. Hráč si může měnit dokonce i svůj vzhled, na výběr je z několika možností oblečení.

Nejedná se o pohodovou hru, hráč musí být neustále ve střehu a správně poslouchat zadané úkoly. Prostředí zavede hráče na vyprahlé pouště, zajímavá města, tajemné hřbitovy a do jeskyní plných nebezpečných nestvůr.

Obzvláště zajímavé jsou nádherné pouštní scenérie a ježdění na koni, které si každý rychle oblíbí. Velkou výhodou hry je, že je možné ji stáhnout zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftSXHM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRTWEhNIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *