Pandora internet radio přináší nekonečný výběr hudby

Téměř každého někdy napadne jak by bylo pěkné si poslechnout jakoukoliv písničku kdykoliv. S novou aplikací pro poslech internetového rádia to možné je. Stačí znát název nebo alespoň část názvu skladby a zobrazí se všechny podobné písničky k okamžitému poslechu zdarma. Uživatelé mají také možnost si vybírat z velkého množství rádií.

Pandora internet radio je hudební aplikace, díky které je možné si pouštět širokou škálu různých rádií. Velmi užitečnou funkcí je, že pokud si chce uživatel poslechnout nějakou písničku, tak stačí její název napsat do vyhledávače rádií a v nabídce se zobrazí všechny nalezené písničky, které obsahují zadaný název. Uživatel nemusí znát ani celý název, stačí napsat část názvu, popřípadě interpreta.

Aplikace nabízí možnost vytvoření vlastního playlistu rádií, který může obsahovat až 100 hudebních skupin. Rádia se rozlišují podle interpretů a uživatel je může okamžitě hodnotit. Přehrávání je možné minimalizovat nebo nastavit na celý displej a také lze nastavit zvuk i když je telefon uzamknutý.

Další zajímavou funkcí je zobrazení informací o skladbě nebo o interpretovi. Stačí jednoduše vybrat libovolnou skladbu nebo interpreta a zobrazí se podrobný popis buď celé diskografie nebo podrobných informací o životě.

Ovládání aplikace je velmi jednoduché. Hned po instalaci jsou dostupné téměř všechny skladby, které byly kdy složeny. Aplikace je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pandora.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYW5kb3JhLmFuZHJvaWQiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *