Live Holdem Poker Pro je nejhranější poker na Androidech

Nejhranější karetní hra na světě, poker, si našla své místo i na Androidech. Poker na Androidu hraje už více než 50000000 lidí po celém světě. Právě tato verze je nejstahovanější vůbec, může za to její velká hratelnost a široké možnosti. Hráč si může vyzkoušet hrát proti milionům lidí z celého světa v hrách, ve kterých jde o zábavu, ale i o peníze.

Live Holdem Poker Pro je momentálně nejhranější karetní hrou současnosti. Poker se stal na telefonech velmi populární, protože ho mohou hrát hráči prakticky odkudkoliv, ať už jsou v práci nebo na cestách. Hra nabízí jednoduché uživatelské prostředí a výběr z několika základních módů. Hráč si může také vybrat zda chce hrát o peníze nebo pouze porovnat své zkušenosti s ostatními. Na výběr je mezi několika miliony hráči, u kterých lze na jejich profilech sledovat úroveň. Není tedy problém zahájit hru se začátečníkem nebo s profesionálem.

Zpočátku je vhodné si založit profil a vybrat si svůj vlastní avatar. Jako avatar lze nahrát svoji vlastní fotku. Když je profil vytvořen, tak je možné začít hrát. Na výběr jsou hry typu Sit-n-Go, ve kterých se hráč jednoduše usadí k nějakému stolu a hraje s ostatními. K síti se připojuje prostřednictvím Wifi, 4G, 3G a i jinými způsoby.

Mezi další možnosti hraní patří i Fast tables, jde o rychlé hry, dále Tournaments a mnoho dalšího. Do hry je možné zapojit i přátele z Facebooku. Hra nabízí velké množství možností. S vybranými hráči je možné i chatovat v chatovacích místnostech. Jedná se výhradně o holdem poker a u jednoho stolu může být proti sobě maximálně devět hráčů.

Pro hru na síti je samozřejmě nutné mít aktivovaný internet. Aplikace je zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dragonplay.liveholdempro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcmFnb25wbGF5LmxpdmVob2xkZW1wcm8iXQ..[/qr]

1 komentář: „Live Holdem Poker Pro je nejhranější poker na Androidech“

  1. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli jde tahle hra i stáhnout do herní konzole? díky za odpověď

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *