Chess Free jsou šachy s volitelným prostředím a mnoha úrovněmi

Šachy jsou stále populární hrou a i přes tisíce akčních her si tato logická hra najde stále mnoho příznivců. Nyní je k dispozici již nějakou dobu pokročilá verze šachů, která má připravené úrovně jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé hráče. Na výběr je z velkého množství prostředí, takže si každý může nastavit herní prostředí podle svého gusta.

Chess Free jsou šachy pro každého, mohou je hrát i hráči, kteří se teprve učí pravidla nebo profesionálové proti inteligenci přístroje. Jedná se o nejlépe hodnocenou šachovou aplikaci podle Googlu. K dispozici je celkem deset úrovní, od nováčků až po experty. Hraje se přes celý displej a dotyková je celá plocha šachovnice. Hráč je okamžitě upozorněn pokud se chystá udělat tah proti pravidlům a dokonce se mu zobrazují pozice, kam může s jakou figurkou jít.

K dispozici je několik herních módů, nejoblíbenější jsou hráč proti telefonu v různých úrovních a hra pro dva hráče. Hru pro dva hráče je nutné hrát na jednom telefonu. Pokud má uživatel tablet s velkým displejem, tak může hra připomínat skutečné šachy.

Hrací pole je přehledné, na každé straně jsou zobrazeny figurky, které každý z hráčů tomu druhému sebral a celkový hrací čas každého z hráčů. Hru je možné pozastavit a následně ji kdykoliv spustit znovu, takže vůbec nevadí pokud hráči nestihnou partii dohrát.

Hra nabízí také podrobné zobrazení, kdy kdo sebral jakou figurku a v jakém pořadí. Tato funkce je vhodná především pokud je dotyčný profesionální hráč a chce si nastudovat svoji nebo soupeřovu taktiku. Hra je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.aifactory.chessfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLmFpZmFjdG9yeS5jaGVzc2ZyZWUiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *