Business Calendar Free je kvalitní pracovní kalendář

Pracovní kalendář, který umožní podrobné plánování na každý den v měsíci. Aplikace byla vytvořena tak, aby splnila požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů. Kromě funkce kalendáře se jedná o velmi kvalitní diář, který dokáže zaznamenat všechny poznámky nebo dokonce upozornit na důležité upomínky. Ovládání je velmi lehké a je možné využívat jeho funkcí prakticky kdekoliv.

Business Calendar Free je nejoblíbenější plánovací nástroj na Android marketech. Jeho funkce by se daly přirovnat k elektronickému diáři. Velmi důležitou funkcí tohoto kalendáře je zoom. Po otevření aplikace se zobrazí běžný kalendář, jednotlivé dny v kalendáři je ovšem možné si přiblížit a podívat se na naplánované aktivity.

Aktivity v jednotlivých dnech jsou barevně rozděleny podle kategorií, do kterých spadají. Uživatel aplikace tak může snadno rozpoznat, jestli si naplánoval sportovní aktivitu, práci, soukromou aktivitu nebo volný čas. Pro přehledné zobrazení jsou zvýrazněny víkendy světle modrou barvou.

Plánování aktivit je jednoduché, stačí si vybrat den, zvolit časový interval, zvolit druh aktivity a poté už jen vepsat text. Naplánované aktivity je možné průběžně přidávat i mazat. Uživatelské prostředí je velmi přehledné.

Prostředí aplikace je možné také měnit, na výběr je z několika základních konceptů. Pokud chce uživatel vidět pouze kalendář, tak je vhodné zvolit bílé prostředí a pokud chce zároveň kontrolovat plochu, tak je možné kalendář zprůhlednit. Měnit je možné i způsoby zobrazení, na výběr je roční, měsíční, týdenní i denní.

S touto plánovací aplikací je možné naplánovat celý den až do poslední minuty. Jedná se o velmi oblíbený nástroj pro organizaci času a je možné ho stáhnout zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=netgenius.bizcal&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldGdlbml1cy5iaXpjYWwiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *