Aplikace Wimbledon na Google Play

Včera začal nejstarší a nejznámější tenisový šampionát, který s sebou hned v první den přinesl jednu nepříjemnou zajímavost. Šestý nasazený Tomáš Berdych byl po setech 7:6 7:6 7:6 vypoklonkován z hřiště Lotyšem Ernestem Gulbisem a na Wimbledonu skončil. Veškeré toto info můžete mít jako na dlani (doslova) online přímo na vašem mobilu. Pro tenisové fanoušky jasná must-have aplikace.

Lidí, které zajímá tenis je stále víc a samozřejmě nadšení pro tento gantlemanský sport roste s množstvím želízek v ohni, v případě českém minimálně s želízkem se jménem Petra Kvitová, která tento slavný talíř minulý rok vyhrála. No ale zpět k aplikaci.

Samotná aplikace je laděna do wimbledonských zeleno-fialových barev a popravdě jí to velmi sluší. Celá aplikace je anglicky a do češtiny ji nedostanete, ať se budete snažit sebevíc. Pokud si ale nebudete chtít číst novinky (News) a budou vám stačit živé výsledky (Live Scores), všechny výsledky (Results), program (Schedule), tabulky (Draws) nebo informace o hráčích (Players), nebudete mít problém. Tam už je vše poměrně jasné…snad jen u hráčů se angličtina hodí.

Pokud zrovna nejste u televize a nemáte naladěnu Nova Sport, případně nejste předplatitelem Voyo.cz, jehož videa, včetně živého vysílání, si na Androidu stále nepustíte ani kdybyste telefon přemlouvali, může být tato aplikace vašim jediným spojením s právě probíhajícím zápasem. V Live Scores uvidíte pěkně pod sebou všechny právě probíhající zápasy s automaticky se měnícím score. Pokud chcete zjistit výsledek nějakého již proběhlého zápasu, můžete zabrousit do Results, kde se dozvíte vše podstatné a to včetně kompletních informací o zápase – tedy i to, že Berdych dostal od Gultise 30 es!

Abyste zjistili, že Kvitová dnes hraje na centrálním kurtu od jedné hodiny odpolední, musíte zabrousit do Schedule, kde zjistíte všechny zápasy rozdělené do dnů a do jednotlivých kurtů jak jdou po sobě. A co se týče výsledků, tak si můžete v sekci Draws přehledně vybrat seznam všech hraných zápasů v jedné kategorii – tedy třeba mužské singly kvalifikace, ženské debly standardní zápasy či co zrovna potřebujete vědět. Zde najdete všechny zápasy pod sebou. No a nakonec, pokud vás zajímá co který tenista za kariéru zvládl, najdete to pod tlačítkem Players. Zde mi chybí jedna věc a sice propojení se zápasy, kdy byste mohli vidět s kým ve který čas onen vybraný hráč bude hrát.

Aplikace je velmi šikovná, ač sezónní, respektive dvoutýdenní, a rozhodně ji používám v těchto dnech velmi často.

[qr]com.ibm.events.android.wimbledon[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *