Pohlaďte si kočičí srst přímo na displeji s Purrapy Fluffy Live Wallpaper

Mnoha lidem chybí něžný dotek své domácí kočky. S novou novou živou tapetou je možné si pohladit kočku prakticky kdykoliv. Živá tapeta vypadá jako skutečná srst a skutečně se chová i při dotyku. Uživatel si může srst koček libovolně měnit a nastavovat. Jedná se o originální tapetu, kterou jen tak někdo nemá. S novou srstí může vypadat telefon opravdu stylově.

Purrapy Fluffy Live Wallpaper je multidotyková relaxační živá tapeta, která velmi připomíná kočičí srst. Tapeta připomíná kočičí srst nejenom po grafické stránce, ale dokonce i po dotykové. Tapeta reaguje na všechny dotyky a při tahu prstem se srst hýbe a chová jako skutečná. K dispozici jsou pouze kočičí srsti v různých motivech. Srst je ve vysokém rozlišení a při odemknutí kláves vypadá pozadí telefonu velmi dobře.Na výběr je celkem z pěti konceptů, od domácích koček až po velké divoké kočky. Tapeta je dotyková po celé své ploše, takže je možné po srsti projíždět prsty na několika místech najednou.

Živá tapeta obsahuje velmi jednoduché menu, ve kterém lze nastavit i vrnění. Při každém pohlazení nebo poškrábání srsti může začít virtuální kočka vrnět. Mělo by se jednat o relaxační terapii pro zklidnění. Vrnění lze kdykoliv vypnout.

Zábavné je, že každá kočka vydává odlišné zvuky a dokonce i každá srst reaguje na pohlazení jinak. Uživatel si zkrátka vybere kočku, která mu vyhovuje a poté se může pustit do relaxace.

Ve free verzi je počet koček omezen, ale je možné si další kočky přikoupit. Aplikace je zábavná a nadchne i ostatní uživatele než jen vlastníky koček.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.ministryoflife.purrapy&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1Lm1pbmlzdHJ5b2ZsaWZlLnB1cnJhcHkiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *