Naučte se hrát Black Jack jako profesionálové, Real BlackJack Vás to naučí

Oblíbená karetní hra, ve které je, kromě dovedností, důležitým faktorem i štěstí. Ne každý umí hrát Black Jack jako profesionál, a proto je tu hra, ve které se ho každý může naučit. Pravidla jsou poměrně jednoduchá a když se hráč naučí vycítit ten správný okamžik pro odhalení karty, tak už mu nebude nic bránit v cestě na šampionát.

Real BlackJack je zábavná karetní hra, ve které se hraje pravý Black Jack. Ačkoliv je hra celkem populární, tak se stále najde mnoho lidí, kteří její pravidla neznají. Základem jsou dvě karty, které hráč dostane. Používají se všechny karty kromě žolíka, každá karta má hodnotu, která je na rubu. Výjimkou jsou karty J, Q a K, které mají hodnotu deset a A, které má hodnotu buď 1 nebo 11. Účelem hry je přiblížit se co nejblíže číslu 21. Ten hráč, který se k 21 přiblíží nejvíce, tak vyhrál. K základním kartám, které byly rozdány, si může každý hráč karty přidávat.

Jestliže má hráč pocit, že už je dostatečné vysoko, tak se oznámí, že už má dost (Stand). Pokud si ovšem poručí další kartu a hodnotu 21 překoná, tak automaticky prohrál. Ve hře Real BlackJack je možné si hru dokonale natrénovat. K dispozici je mnoho stolů a mnoho obtížností. Prostředí hry vypadá tak, jako by se odehrávalo ve skutečném kasínu.

Ve hře je mnohem více možností, jednou z nich je „Split“, neboli rozdělení, kdy se základní karty rozdělí na dvě části a karty se přidávají ke každé z nich. Možnost „Double“ slouží zase ke zdvojnásobení vkladu. Dále „Surrender“ se použije pokud se chce hráč vzdát a „Hit“ je volba pro další kartu. Ve hře se volí částka, o kterou se hraje a je průběžně vyplácena v žetonech.

Hráč si může v menu najít zobrazení použitých příkazů, takže bude mít přehled, kdy si vybrat Split, Hit, Surrender atd. Vše se zobrazuje v přehledné tabulce. Jako další si může hráč nechat zobrazit četnost všech karet, které v jednotlivých hrách padly, také se zobrazí v tabulce.

Hra je zábavná a různé funkce zobrazení mohou pomoci k lepšímu nastudování taktiky do dalších her. Jedná se o nejpopulárnější verzi Black Jacku na Android. Hra je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.genina.android.blackjack.view&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nZW5pbmEuYW5kcm9pZC5ibGFja2phY2sudmlldyJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *