Raging Thunder 2 – FREE je závodní hra s povedenou 3D grafikou

Velmi dobře graficky zpracované závody aut, při kterých se hráčům doslova zapotí ruce. Hra je velmi akční a je možné vyřazovat soupeře narážením, zapalováním a ostatními triky. Celé prostředí je v 3D grafice a tratě jsou vytvořeny tak, že nedopřejí ani chvilinku pohodlné jízdy. Dobře je vyřešeno i ovládání automobilu, pro zatáčení je třeba telefon naklánět do stran.

Raging Thunder 2 – FREE je akční závodní hra s velkým množstvím automobilů. Jak již název napovídá, tak se bude závodit i v ledovém prostředí. Na výběr je velké množství, map i vozů. Nabízí se mnoho herních módů, je možné jezdit na čas, poté je možné závodit proti soupeřům v telefonu nebo hrát online. Nejedná se o prosté závodění, během hry čeká hráče mnoho strkanic s ostatními auty. Auto soupeře je možné i zlikvidovat. Obvykle se jede několik kol na kruhové trati. Trať je poseta skokánky, pastmi, tunely a překážkami.

Ve hře je možné jet velmi rychle, tudíž budou o vítězství rozhodovat reflexy a rychlé rozhodování. Na trati lze sbírat různé speciální předměty, které slouží buď dobré nebo špatné věci. Mezi speciální předměty patří například blesk, který výrazně zrychlí jízdu nebo třeba plameny, které mohou zapálit auto soupeře.

Na výběr je z různých tratí. V každém závodě se sbírají peníze. Za každé vyřazení soupeře nebo sebrání bonusu se peníze přičítají. Speciální bonus lze získat i při rychlém kole. Za penze ze závodů je možné pořizovat rychlejší vozy nebo si vylepšovat ty současné.

Hra je velmi zábavná, zábavné je i ovládání, pro zatáčení je třeba naklánět telefon do stran. Hru je možné stáhnout zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.polarbit.rthunder2lite[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *