Solar System 3D Wallpaper Lite umožňuje proletět se sluneční soustavou v živé tapetě

Živé tapety nabízejí mnoho zajímavých zážitků, dokonce i cestu sluneční soustavou. Celá prohlídka sluneční soustavy je kompletně ve 3D a uživatelé se mohou těšit pohledu na všechny známé planety včetně jejich měsíců. Dokonce i pozadí živé tapety je dobře sladěno a představuje vesmír s mnoha hvězdami a pohledem na mléčnou dráhu.

Solar System 3D Wallpaper Lite je živá tapeta s konceptem sluneční soustavy. Uživatel má možnost výběru několika zobrazení. K dispozici jsou všechny planety sluneční soustavy včetně slunce a velkého pásu asteroidů. V klasickém zobrazení se uživateli naskytne pohled na jednotlivé planety. Pohled vypadá jako by uživatel prolétával kolem jednotlivých planet. Tapeta je zajímavě graficky vyřešena, u každé planety je vidět stín, tedy strana planety odvrácená od slunce.

Uživatel si může změnit rychlost prolétání a také vzdálenost od jednotlivých planet. V klasickém zobrazení lze ukázku filtrovat pouze na určitý počet planet nebo dokonce pouze na jednu planetu. Velmi působivě vypadá například Saturn, jehož oběžná dráha obsahuje mnoho prstenců. Kromě planet je možné se přepnout do režimu, ve kterém je zobrazen pouze vesmír a na displeji se zobrazí okraj mléčné dráhy se spoustou hvězd.

U planet je dodržená přibližná vzdálenost i velikost, takže by měly odpovídat realitě. Dokonce i měsíce u každé z planet jsou umístěny v reálné ose, ve které kolem dané planety obíhají. Živá tapeta dokáže reagovat na doteky a lze si každou planetu natočit na libovolnou stranu posouváním prstu po displeji.

Nastavení tapety je velmi snadné. Celé prostředí je nastavitelné, takže si uživatel může nastavit prohlížení přesně podle svých představ. Živá tapeta je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kreappdev.solarsystem3d&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5rcmVhcHBkZXYuc29sYXJzeXN0ZW0zZCJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *