Galaxy Nexus HSPA+ bude první telefon, který bude mít Android 4.1 Jelly Bean

I když to nejprve vypadalo, že Jelly Bean bude verze Android 5.0 a následně to vypadalo, že první kdo přinese Jelly Bean bude Nexus Tablet a bude to verze 4.1, nakonec to možná bude ještě jinak. Podle obrázku níže to vypadá, že Jelly Bean bude skutečně Android 4.1, ale jako první telefon jej dostane Galaxy Nexus HSPA+. Tedy ten ‚náš‘ Galaxy Nexus, co se již nějaký ten pátek prodává.

Jak můžete vidět v objednávce na oficiálním Google Play Store, Galaxy Nexus má být první, který se již brzy bude moci chlubit nejnovějším systémem Android 4.1 Jelly Bean.

Ice Cream Sandwich se ještě pořádně neohřál a Google už nasazuje novou verzi. Jelikož jde pouze o update v druhém řádu, předpokládám, že změny nebudou tak brutální jako při skoku z Gingerbread na ICS. Nicméně jelikož už jednou Google dokázal udělat velkou změnu a to skokem z Android 2.2 Froyo na 2.3 Gingerbread, kdo ví, zda Jelly Bean nepřinese nějakou zásadní novinku.

Od 27. června začíná Google I/O Conference a tam se Google jistě novým systémem pochlubí a třeba vypustí i zmínku o tolikrát zmiňovaném systému s K na prvním místě, kterým by měl být Key Lime Pie. Na tomto se shodli ‚odborníci‘ už dávno, protože Key Lime Pie by měla být jediná sladkost začínající právě na písmeno K.

Zdroj: GSM Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *