Lookout Security & Antivirus je nejpopulárnějším antivirem v Android marketu

Jeden z nejoblíbenějších antivirových softwarů na Androidy, který kromě ochrany proti nakažení virem zajistí mnoho dalších nástrojů. Aplikace obsahuje nástroje pro blokování nebezpečných stránek, upozornění na malware v počítači, nastavení zálohy, pomoc při ztrátě telefonu a mnoho dalšího. Veškeré ovládání je velmi přehledné a jednoduché.

Lookout Security & Antivirus je aplikace, která zajistí kompletní ochranu telefonu. Nabízí celou řadu základních i pokročilých funkcí. Samozřejmostí je ochrana proti virům a spywarům. Aplikace pravidelně kontroluje telefon a provádí automatickou aktualizaci. Pokud si uživatel není jistý bezpečností svého telefonu, tak stačí provést kompletní kontrolu, která je na výběr v menu aplikace.

Aplikace nabízí konkrétně tři hlavní body ochrany. Již zmíněná antivirová ochrana zahrnuje také kontrolu automaticky spouštěných aplikací a aplikacích běžících na pozadí. Při spuštění internetu je kontrolován obsah každé stránky. V případě, že aplikace narazí na potencionální hrozbu, tak na ni okamžitě upozorní vyskakovacím oknem.

Dalším důležitým bodem ochrany je zálohování. Kompletní zálohován přináší důležitou ochranu dat v případě jejich poškození či úpravě. Stačí zvolit vytvoření zálohy a poté bude možné si kdykoliv zálohu obnovit z nastaveného data.

Posledním bodem ochrany jsou nástroje pro případ ztráty telefonu. Jestliže uživatel ztratí telefon, tak je možné ho opět najít prostřednictvím jakéhokoliv jiného telefonu nebo tabletu. Stačí se připojit na server aplikace a zadat heslo, pod kterým je telefon veden. Následně se zobrazí na Google mapě, kde se telefon nachází. Ukáže se přesný směr a vzdálenost. Pokud by uživatel ani přesto telefon nemohl najít, tak je možné nastavit hlasitý zvuk, kterým na sebe telefon upozorní a uživatel ho bude moci snadněji najít.

Aplikace obsahuje velmi kvalitní a antivirus, který patří k nejlepším na trhu, ostatně svědčí o tom i vysoký počet stažení, který z něj udělal nejpopulárnější Android ochranu. Výhodou aplikace je, že je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sb29rb3V0Il0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *