Bunny Shooter přináší střílení růžových zajíců lukem

Zábavná hra, která je reakcí na oblíbené „naštvané ptáky“. Hráč se ve hře ujme luku a bude nemilosrdně likvidovat růžové zlomyslné zajíce. V cestě bude stát velké množství nástrah, se kterými si hráč bude muset nějak poradit. Hra je animovaná a ve 2D. Zajíci nevypadají nijak nevinně a tudíž nebude ke škodě jich pár zastřelit.

Hra Bunny Shooter se stala oblíbenou zábavou na všech Android marketech, může za to její zábavný a vtipný koncept. Hlavním úkolem ve hře je střílet zajíce, ke střílení slouží luk, ke kterému je vždy přidělen určitý počet šípů. Pokud hráč vystřílí všechny šípy a na displeji se ještě nacházejí zajíci, tak je nutné kolo opakovat. Počet šípů se v různých kolech mění, stejně tak jako obtížnost hry.

Hráč by se měl pokusit sestřelit jediným šípem co nejvíce zajíců. Hra je rozdělená na jednotlivá kola podle obtížnosti, začíná se samozřejmě tím nejjednodušším kolem. S každým novým kolem roste náročnost, jednotlivé hry jsou hodnoceny hvězdami, maximum jsou tři hvězdy. Pokud se hráči podaří sestřelit zajíce na nejmenší možný počet šípů, tak získá tři hvězdy.

Vystřelený šíp nikdy neletí rovně, ale vždy obloukem, je tedy třeba vždy počítat se správným úhlem. Klikací pole je po celém displeji, takže si hráč musí dávat pozor aby nevystřelil ve chvíli kdy nechtěl. V pokročilejších kolech je třeba více zapojit myšlení, bude totiž nutné řešit nástrahy a nové způsoby střelby.

Hra je velmi populární, po celém světě ji hraje mnoho milionů hráčů. Velkou výhodou je, že si ji každý může stáhnout zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestcoolfungamesfreegameappcreation.bunnyshooter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iZXN0Y29vbGZ1bmdhbWVzZnJlZWdhbWVhcHBjcmVhdGlvbi5idW5ueXNob290ZXIiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *