Informace o Sony Xperia Neo L byly konečně zveřejněny

Informace o dlouho očekávané novince tohoto roku konečně unikly na povrch a to včetně fotografií. Společnost Sony ráda představila svůj nový kousek aby na ní noví uživatelé už teď mohli začít šetřit. Jedná se o model, který bude prodávaný ve dvou provedeních a překvapí především svými vlastnostmi, kterými se Sony víceméně vždy ráda předvede.

Sony Xperia Neo L je nadějným smartphonem z řady Xperia, který nasytí trh bohužel až ke konci roku. Smartphone disponuje bílým i černým provedením, jeho tělo je oblých tvarů a design byl navržen pro pohodlné držení. Na přední straně se nachází 4 palcový displej s rozlišením 800×480 bodů a VGA kamera. Pod displejem se nachází 4 tlačítka pro rychlý přístup do menu, do kontaktů, přijímání hovorů a hledání. Na zadní straně je dobře viditelný 5 megapixelový fotoaparát s LED bleskem.

Vnitřek telefonu je vybaven jednojádrovým procesorem Snapdragon s frekvencí 1GHz. Operační paměť je 1GB RAM. Vnitřní paměť telefonu je 1GB a lze ji rozšířit microSD kartami o dalších 32GB. Operační systém je jak jinak než Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Tloušťka celého smartphonu je v maximálním bodě 12,2 mm, výrobci tedy o překonávání rekordů v tloušťce asi moc nešlo. Baterie telefonu nabízí kapacitu 1500mAh, která se stala u Xperií nejspíše standardem.

Jak černé, tak i bílé verze vypadají velmi dobře. Více informací o telefonu výrobce zatím nezmínil. V Asii se bude tento model prodávat už na podzim a je pravděpodobné, že by mohl dorazit na Evropský trh ještě letos.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *