3D Photo Wall Live Wallpaper umožňuje uspořádání fotek do 3D obrazců

Živá tapeta, která potěší především uživatele, kteří mají velké množství fotek a rádi by je měli stále na očích. Tapeta využije všech fotek v telefonu a bude je promítat na displeji telefonu v zajímavých obrazcích. Tapeta je samozřejmě dotyková a multifunkční, takže si ji uživatelé budou moci nastavit přesně tak, jak jim to bude vyhovovat.

Živá tapeta 3D Photo Wall Live Wallpaper se dostala na internet teprve nedávno a jejích funkcí využívají tisíce spokojených uživatelů. Tapeta se totiž dokáže postarat o fotky v telefonu aby neupadly v zapomnění a neustále byly vidět i když jich jsou třeba stovky nebo tisíce. Na displeji telefonu se zformují velké obrazce, jejichž zdi budou tvořeny právě fotkami uživatele. Obrazce se budou pomalu otáčet, takže při pohledu na displej bude možné po celém otočení obrazce shlédnout všechny snímky.

Uživatel si může nastavit několik základních 3D obrazců, jde o kruh a o polygony, tedy trojúhelník, čtverec atd. Vybírají se pouze fotky, které chce mít uživatel zobrazeny, nemusí se tedy obávat, že se mu na displeji začnou zobrazovat citlivé snímky, které si nenastavil.

Nastavit lze také rychlost otáčení a množství fotek. Živá tapeta reaguje na všechny tahy prstů po displeji. 3D objekt z fotek je možné otáčet do všech stran a jednotlivé fotky si vybírat k prohlédnutí. Pokud se na nějakou fotku dvakrát poklepe, tak se zobrazí přes celý displej, po dalším poklepání se zařadí zpět do objektu.

Pokud by uživateli nevyhovovalo 3D zobrazení, tak je možné nastavit zobrazení na prostý pás fotek. Aplikace je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=binarts.wallpaper.pwalw&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImJpbmFydHMud2FsbHBhcGVyLnB3YWx3Il0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *