Glow Hockey je zábavnou alternativou vzdušného hokeje

Vzdušný hokej byl vždy jednou z nejoblíbenějších her v hospodách i hernách. Cílem je odrážet kulatý puk a pokusit se ho střelit do soupeřovy brány. Puk se ovšem pohybuje velkou rychlostí a mnohdy rozhodují o vítězství reflexy nebo náhoda. Tento vzdušný hokej ovšem nabízí zcela originální prostředí s unikátními efekty, které lze v hospodě jen těžko dohledat.

Glow Hockey je populární vzdušný hokej na Androida. Zajímavostí je svítící prostředí , které je v kontrastu s černým pozadím. Herní pole je přes celý displej, který je ohraničen světelnými mantinely. Na každé straně se nachází branka a odrážedlo. Hráč nesmí proniknout dále než na polovinu hřiště, dále ho to ani nepustí. Hra se ovládá jedním prstem, který se prakticky neodlepí od displeje. Hraje se na nastavený počet gólů.

V horní části displeje se zobrazuje počet gólů. Hra je určena pro jednoho i pro dva hráče. Když se zvolí hra pro dva hráče, tak je třeba hrát na jednom telefonu. Hra pro jednoho hráče nabízí výběr ze 4 obtížností. Další možností je šampionát, ve kterém bude hráč stát proti mnoha protihráčům.

Prostředí hry je možné libovolně měnit, jako základní prostředí je nastaveno černé s neonovými okraji. Je možné ho změnit na klasické hokejové hřiště a mnoho dalších konceptů. Ve hře je možné také nastavit různé efekty, které jdou vypínat i zapínat kdykoliv, jde o zvuk, vibrace a jiskry.

Hra je velmi zábavná a řadí se mezi ty hry, které nikdy neomrzí, takže je možné hru zapnout pokaždé když začne přicházet nuda. Hra je navíc zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natenai.glowhockey&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uYXRlbmFpLmdsb3dob2NrZXkiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *