EA Games dočasně zlevnili Mass Effect: Infiltrator a NBA Jam…a nejen oni dávají slevu

Sleva je v posledních letech slovo číslo jedna a dnes pro vás máme jednu aplikační. V EA Games zlevnili v rámci akce Longest Day Deals (nabídky v nejdelším dni, protože 21. začíná astronomické léto a dny se začnou opět zkracovat) cenu svých dvou titulů, basketbalové exhibice a 3D střílečky, na cenu jednoho dolaru.

Jelikož jsme ale v Česku, nebudete mít jednodolarovou hru za pěkných Baťovských 19.99, ale rovnou za 23,- (plus minus), stejně jako třídolarový Max Payne nestál šedesát, ale rovnou sedmdesáttři. Nicméně původní cena byla $7 respektive $5 u NBA Jam, takže sleva obrovská.

A teď ještě z jiného než EA Games soudku. Pokud nemáte rádi sport ani střílení, můžete se za slevou také podívat třeba na Mini Motor Racing, který je v těchto chvílích se slevou 50% za solidní dvacku. Případně, pokud máte rádi auta a střílení, můžete pořídit legendární GTA III taktéž se slevou a to opět na jeden dolar…tedy 23.80,- Kč, že?!

Všechny aplikace najdete na Google Play Store.

NBA Jam [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eamobile.nbajam_row_wf[/qr] Mass Effect: Infiltrator[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.meinfiltrator_row[/qr]
GTA III [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstar.gta3[/qr] Mini Motor Racing [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextgenreality.minimoto[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *