Sharp představí pěkné uživatelské prostředí nazvané Feel UX, bohužel jen v Japonsku

Ačkoliv většina uživatelů nemá příliš dobré zkušenosti s různými uživatelskými prostředími a snaží se jich spíše zbavit než si je dobrovolně do telefonu pouštět, toto vypadá opravdu zajímavě a hlavně velmi pěkně.

Minimálně od verze Androidu 4.0, kdy čistý systém vypadá hezky a zajímavě takový jaký je, je v podstatě škoda a možná bych i řekl, že to je téměř nemorální si do telefonu cpát nějaký Sense nebo TouchWiz, či podobné. Podle mého názoru nevypadají tak pěkně jako čistý Android a ani uživatelsky na tom nejsou tak dobře. Pojďme se teď podívat na jedno prostředí, které vytvořila designerská firma Frog pro firmu Sharp.

Nevím jak vám, ale mně se toto prostředí velmi líbí, hlavně možnost přehazování různých informací v místě, kde jsou normálně hodiny, a minimálně na zkoušku bych ho zkusil dopravit do svého telefonu. V tom ovšem bude ten největší problém. Toto prostředí je speciálně pro japonský trh a pro přístroje Sharp, konkrétně pro nové modely Aquos pro tento trh dodávané. Nicméně já osobně nehážu flintu do žita a nechám se překvapit jestli šikovní lidé z XDA časem nenabídnou tento zajímavý designérský počin i nám nejaponcům.

Zdroj: AP

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *