Projížďka cévním systémem člověka jako živá tapeta na Android

Originální živá tapeta, která představuje nanorobota projíždějícího celým lidským tělem. Uživatel si tak může podrobně prohlédnout detaily krevního řečiště a cévních systémů. Grafika je na vysoce kvalitní úrovni a nechybí ani dotykové a jiné efekty. Tato živá tapeta je velmi zajímavá a pravděpodobně oslní více uživatelů než jenom doktory a studenty medicíny.

Zajímavá živá tapeta nese název Free Nano Live Wallpaper. Jedná se o unikátní tapetu zobrazující cestu miniaturního robota krevním řečištěm. Nanorobot cestuje různými cévami a kolem něj proplouvají jednotlivé krevní složky jako jsou krvinky, destičky atd.

Prostředí je v HD kvalitě a cestu žílami je možné měnit pohybem prstů po displeji. Pokud uživatel poklepe nebo se dotkne některé z krvinek, tak se okamžitě rozpustí. Celé prostředí živé tapety je možné měnit. V základním nastavení je možné změnit barvu pozadí. Na výběr je několik základních barev.

Kromě barev je možné změnit citlivost dotýkání, krevní tlak, rychlost tepu, zobrazení grafu srdečního rytmu, sílu srdce, počet krvinek a mnoho dalšího. Nastavení tapety je rychlé a snadné.

Výhodou aplikace je, že je zdarma. Uživatel se může nechat fascinovat hlubinami lidského těla při pouhém pohledu na displej telefonu.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CatShockEntertainment.FreeNanoLiveWallpaper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5DYXRTaG9ja0VudGVydGFpbm1lbnQuRnJlZU5hbm9MaXZlV2FsbHBhcGVyIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *