3D Flame Live Wallpaper přináší živé ohnivé objekty přmo na displej telefonu

Unikátní živá tapeta zobrazující ohnivé předměty. Objekty v živé tapetě jsou pouze z ohně a nachází se na kontrastním černém pozadí, takže dokonale vyniknou na displeji každého telefonu. Živá tapeta je celá ve 3D a uživatel má možnost si každý objekt prohlížet ze všech stran. Na výběr je z mnoha motivů, takže je možné si je pravidelně měnit.

3D Flame Live Wallpaper je živá tapeta představující krásu ohně když se zkombinuje s různými předměty, osobami nebo zvířaty. Tapeta doslova září a kromě ohně je nad každým objektem oblak kouře. Každý z objektů je možné si prohlížet ze všech stran. V klasickém nastavení je nastaveno otáčení, takže se ohnivý objekt pomalu otáčí a uživatel ho tak může pozorovat z různých stran i z různých úhlů.

Nastavení je možné měnit podle libosti. Rychlost otáčení je možné nastavit a pokud bude uživatel chtít, tak si může zvolit zajímavý úhel pohledu a tapetu zastavit. Jestliže uživatele jedna tapeta mrzí, tak ji může v několika vteřinách vyměnit za jinou.

Na výběr je z mnoha konceptů, velmi pěkná a oblíbená tapeta je ohnivý mustang, nahá ohnivá dívka, ohnivá orchidej, ohnivý drak a mnoho dalšího. Živá tapeta je více působivější, když má uživatel velký displej.

Všechny ohnivé objekty jsou ve vysokém rozlišení a jsou opravdu velmi dobře propracované do posledního detailu. 3D Flame Live Wallpaper je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=fire3dLive.liveWPcube&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImZpcmUzZExpdmUubGl2ZVdQY3ViZSJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *