Motorola RAZR V XT889 nabízí velmi zajímavý design, bohužel ne výkon

Často opomíjenou značkou ve světě elektroniky se stává Motorola. Tato společnost ovšem čas od času dokáže představit velmi zajímavé novinky, které jsou po technické nebo i po designové stránce velmi originální. V nedávné době byl na trh uveden nový model, který šokoval především svým designem, zatímco technické parametry mírně zaostávaly.

Nová Motorola RAZR V XT889 byla na trhu uvedena teprve nedávno a překvapila především svým plochým designem s ostrými rohy a tělem bez tlačítek. Na přední straně se nenachází žádná tlačítka a všechno ovládání se soustředilo do displeje. Reproduktory jsou rozmístěny na vrchní i spodní straně a na telefonu nelze najít ani kousek nevyužitého místa.

Displej telefonu má 4,3 palce. Na zadní straně je možné nalézt 8Mpx fotoaparát a na přední straně malou VGA kameru. Baterie telefonu má kapacitu 1735mAh a operační systém je Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Telefon plně podporuje práci se sítěmi GSM a EVDO. Samozřejmostí je také 3G a Bluetooth. Telefon vstoupil na trh 15. června, začal v Asii a v následujících měsících by měl dorazit i na český trh.

1 komentář: „Motorola RAZR V XT889 nabízí velmi zajímavý design, bohužel ne výkon“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *