Plutonic Repulse je originální Tower defense hra z hlubin oceánu

Originální Tower defense hra z prostředí hlubin oceánu. Tower defense hry jsou stále více v oblibě a mnoho tvůrců se snaží předhánět v originalitě. V této hře se nebude bránit pevnost, ale samotný živý tvor, který bude bojovat s vlnami mořských nestvůr o holé přežití v oceánu. V likvidaci nepřátel nebudou pomáhat věže, ale další živá stvoření.

Plutonic Repulse je zvláštní hra, ve které je úkolem přežít. Hráč hraje za organismus, který se pohybuje po mapě, kterou představuje mořské dno. Na rozdíl od ostatních Tower defense her se může hráč volně pohybovat. Ve hře začnou útočit různé vlny nepřátel, hráč musí vytvořit vlastní populaci ostatních organismů, které mu pomohou s likvidací nepřátel. Vlastní populace se pohybuje v těsném zákrytu za hlavním organismem.

Na nepřátelské tvory je možné útočit mnoha způsoby, od paprsku až po střely. Ve spodní části displeje je možné sledovat, kolik organismů může hráč ovládat. celá populace prochází vývojem a po určitém počtu vln se populace zdokonalí.

Prostředí hry je zajímavě graficky zpracované a hra je velmi zábavná. Zpočátku se začíná s jedním základním organismem a postupně je možné vytvořit rozsáhlou populaci, která se dokáže ubránit všelijakým nepřátelům. Hráč může získávat spojence prostřednictvím vyhledávání osamělých bludných tvorů, kteří jsou neutrální.

Zpočátku je hra velmi jednoduchá jelikož se začíná s malými vlnami nepřátel, postupně bude hra natolik složitá, že hráč nebude schopen zničit nepřátele napoprvé. Ve hře hraje důležitou roli také taktika, hledání správných úkrytů a včasné budování vlastní populace. Hru je možné stáhnout zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=air.blackcowstudios.plutonicrepulse&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5ibGFja2Nvd3N0dWRpb3MucGx1dG9uaWNyZXB1bHNlIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *