Sony Xperia Miro je telefon stvořený pro teenagery

Společnost Sony před nedávnem představila nový telefon, který byl vyvinut speciálně pro mladé lidi. Hlavním lákadlem této novinky by mělo být propojení se sociálními sítěmi, na kterých byl také představen. Telefon disponuje vzhledným designem, dobrým výkonem a mnoha barevnými variantami, díky kterým si budou moci mladí lidé vybrat barvu telefonu podle svého vkusu.

Sony Xperia Miro je nadcházející novinka, která by měla zaplnit trh zejména pro mladé uživatele. Telefon upoutá na první pohled každého především svým velkým 3,5″ displejem, který má HVGA rozlišení 320×480. Uvnitř telefonu se skrývá procesor Qualcomm MSM7225A s jedním jádrem a frekvencí 800MHz.

Operační systém bude mít Androíd 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefon disponuje také interní pamětí o velikosti 4GB a slotem na microSD karty, takže je možné paměť rozšířit o dalších 32GB. Přístroj plně podporuje Wi-Fi, Bluetooth, GPS a DLNA. Na zadní straně telefonu je možné najít fotoaparát s 5 megapixely a LED blesk. Na přední straně se nachází malá VGA kamera.

Telefon bude nabízen v několika základních barevných provedeních pro dámskou i pánskou část uživatelů. K telefonu je možné připojit sluchátka nebo reproduktory prostřednictvím 3,5mm jacku. V telefonu je možné využívat FM rádio s RDS, dále obsahuje technologii xLoud, která zajišťuje velmi kvalitní zvuk. Baterie bude mít 1500mAh a údajně by měla vydržet celý den provozu.

Telefon bude, kromě jiného, vybaven také speciální diodou, která se rozsvítí ve chvíli, kdy uživateli přijde nová zpráva nebo bude mít zameškaný hovor. Telefon by měl na trh dorazit na podzim tohoto roku a jeho cena je zatím neznámá.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *