První tablet podporující dvě SIM karty uvedlo Lenovo

Společnost Lenovo si získala další prvenství, tentokrát vytvořila tablet, který dokáže podporovat dvě SIM karty. Přístroje podporující dvě SIM karty jsou v posledních měsících stále populárnější a tak je možně očekávat, že i ostatní společnosti budou chtít držet krok a představí své novinky.

 

Čínská společnost Lenovo uvedla na trh tablet s názvem Lenovo LePad A2107. Zajímavostí tohoto tabletu je, že podporuje dvě SIM karty. Mnoho uživatelů věří, že je toto pouze začátek éry tabletů pro dvě SIM karty a že se jejich počet na trhu bude v následujících měsících navyšovat. Přístroj nese hrdé označení dual-SIM.

Tablet LePad A2107 je vybaven 7 palcovým displejem s rozlišením 1024×600 pixelů. Dále obsahuje procesor MTK6575 s jedním jádrem o frekvenci 1GHz, operační paměť má 1GB RAM. Tablet má interní paměť 16GB a je jí možné rozšířit microSD kartami. Přístroj plně podporuje Wifi, Bluetooth a 3G. Na zadní straně se nachází fotoaparát se 3 megapixely a na přední straně malá VGA kamera.

Baterie tabletu má kapacitu 3550mAh, předpokládaná výdrž je kolem deseti hodin. V tabletu je nahrán operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tablet je na trhu od 18. června. Tablet je zatím dostupný pouze v Číně, na evropský trh by měl dorazit v následujících měsících.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *