Humble Mobile Bundle 9 – další balík her k dispozici

Ještě se vám ani nestačily zahojit puchýře na palcích od hraní všech těch kvalitních kousků z minulého Humble Mobile Bundle 8 respektive Humble Bundle: PC & Android 11 a už je tu balík nový, přetékající kvalitními tituly a jednou hrou úplně zdarma.

Humble Bundle se v posledních dnech s množstvím balíků přímo roztrhl, ale tento konkrétní kousek nabízí skutečně pekelné pecky.

humble_bundle_games_9

Začneme hrou zdarma, kterou není nic menšího než nezvyklá tahová strategie umístěná do kanceláře jednoho ďáblova advokáta v osmdesátých letech, nazvaná Devil’s Attorney. Jedná se sice o starší hru, ale na kvalitě a hratelnosti jí to jistě nic neubralo. Budete se pouštět do soubojů v soudní síni a budete se snažit porazit vaše advokátské protivníky pomocí různých nekalých zbraní. Pokusíte se je zdiskreditovat, podplatit soudce, prostě cokoliv, co by mohlo pomoci vyhrát váš případ. Jedna drobnost, kterou musíte ovládat, abyste si užili tento „master-piece“ je znalost anglického jazyka, protože jeden z hlavních zábavních prvků tohoto titulu tkví ve slovních přestřelkách, které Max McMann provádí před začátkem každého procesu.

Syberia

Adventur je pro Androidy docela dost a najde se i hodně titulů, které stojí za to vyzkoušet. Podle všeho je Syberia jednou z těch, které za pozornost opravdu stojí.

V roli Kate Walker, mladé ambiciozní právničky z New Yorku, se pustíte do jednoduchého případu – budete přítomni prodeji staré továrny, nic složitého. Život Kate se ovšem obrátí vzhůru nohama kvůli tomuto jednoduchému úkolu. Potáhnete se ze západní Evropy až do východního Ruska, abyste vystopovali Hanse – geniálního vynálezce, poslední klíč k vyluštění tajemství Syberie.

Neuroshima Hex

Starší deskovou hru Neuroshima Hex si oblíbil nejeden hráč, který ji za nemalý peníz v Obchodě Play pořídil. Hrát můžete až ve čtyřech hráčích a to jak lidi proti sobě, tak můžou být jednotliví protivníci nahrazeni počítačovou inteligencí. K podrobení si této hry budete také potřebovat trošku angličtiny, abyste zjistili, co který jedinec umí a dělá.

Bardbarian: Golden Axe Edition

Bezduché střílečky se nemusejí odehrávat jen ve vesmíru. Můžete je také umístit na louku a místo s jinými vesmírnými plavidly klidně bojovat proti humanoidním potvorám.

Na povel budete mít barbara Brada, který musí ochránit svoji vesničku před nájezdem útočících monster. K sobě do party si můžete vybrat až tři další bojovníky, které můžete kombinovat z dvanácti různých postav. Váš úkol ve hře bude v podstatě jen pobíhat a útočit na vše, co se kolem šustne. Brada si budete moci trošku vylepšit v posmrtném městském obchůdku, kde najdete nějaké steroidy i pro svoji bojovnou skupinu.

Leo’s Fortune

Graficky krásná, cenami ověnčená hopsačka Leo’s Fortune si získala srdce nejednoho hráče. Duuro.net této hře dokonce udělili 100 bodů ze 100.

Budete se pachtit za lupičem, který ukradl vaše jmění a během této cesty projdete lesy, pouštěmi i pirátskými vesnicemi. Musíte přežít vražedné pasti i řešit složité hádanky. To vše můžete dělat pomocí gamepadu, který hra podporuje.

Out There

Ve hře Out There budete potřebovat ovládat anglický jazyk více než jinde. Budete muset také zapojit všechny potřebné mozkové závity, abyste „tam venku“ přežili.

Jako astronaut se probudíte někde ve vesmíru a vaším jediným úkolem bude přežít. Temná adventura, doprovazená velmi kvalitní hudbou a příjemnou kreslenou grafikou se vám dostane pod kůži už jen po shlédnutí traileru…

First Strike

Pokud jste někdy přemýšleli o tom, jak by mohla vypadat třetí světová válka, možná se vám povede nahlédnout pod tuto pokličku po spuštění First Strike. Tato strategie posbírala také samá vysoká hodnocení a nabízí pěknou grafiku a nabušenou hudbu. Uvidíte jak jednoduše se může všechno pokazit a matička Země může všechno parádně odskákat.

Jak to tak u Humble Bundle bývá, část her (konkrétně 3) dostanete za skutečně libovolnou cenu a část (konkrétně také 3) za cenu vyšší než je průměr. Tato cena se nyní pohybuje mírně nad $3, takže ani ne 80 korun můžete mít 6 her, které výrazně vynikají nad průměrem. A málem bych zapomněl na onu jednu zdarma, kterou je Devil’s Attorney, takže získáte her celkem 7. Samozřejmě se toto množství ještě rozroste o další kousky, ale to až během následujících dní…

Po zakoupení si můžete hry instalovat jednoduše pomocí oficiální Humble Bundle aplikace, která vás také upozorní, když se nějaký nový Humbe Bundle objeví na stánku. Nejnovější Humble Mobile Bundle 9 můžete zakoupit zde.

[appbox googleplay com.humblebundle.library]

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *