Aplikace HTC Zoe je už konečně dostupná v ostré verzi

Před nějakou dobou se v obchodě Google Play objevila aplikace HTC Zoe v beta verzi. I přes to, že nešlo o plnohodnotný produkt, aplikace si postupem času získávala celé zástupy fanoušků a za několik měsíců si HTC Zoe stáhlo více jak 5 miliónů uživatelů. Díky kvalitní zpětné vazbě se vývojářům podařilo svůj počin přivést k naprosté dokonalosti, a proto se nyní můžeme těšit z jeho finální podoby. Navíc za aplikaci nezaplatíte ani korunu, jelikož je zcela zdarma. V následujících měsících se objeví i na operačním systému iOS, Android má v této situaci výhodu.
HTC Zoe je velmi elegantní aplikace, která dokáže z videí, obrázků a krátkých útržků vytvořit bravurní videokompozici, do níž je možné vsunout celou řadu doprovodných videí. Aplikace dokáže k takto vytvořenému videu přiřadit i hudbu a podle dané rytmiky a melodie jednotlivé videosnímky měnit. Díky tomu dostává celkový výsledek profesionální nádech kvalitní tvorby. Hudbu si můžete vybrat i sami, takže nejste odkázáni na limitovaný seznam méně známých tracků.

zoe-1  zoe-2  zoe-3

Vývojáři se snažili o vytvoření další úspěšné sociální sítě. Tu do aplikace v ostré verzi sice zakomponovali, hlavním favoritem se však stává tvorba videokompozice. Sociální síť je takovým malým bonusem navíc, jelikož můžete sledovat příspěvky a tvorbu ostatních uživatelů a naopak. Do aplikace se stačí přihlásit se svým stávajícím účtem z Facebooku nebo Googlu a vaši kamarádi, kteří aplikaci též využívají, budou automaticky vyhledáni. Můžete si také některé z 5 milionů uživatelů přidat do sledování a být tak u jejich výtvorů jako první.

[appbox googleplay com.htc.zero]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *