Humble Bundle PC and Android 11 – balík deseti her pro počítač a Android zařízení za lákavou cenu

Humble Bundle se od původního multiplatformního nabízení her posunul k různým balíkům pro různé operační systémy. Název PC and Android dává vědět, že balík her bude dostupný jak pro počítače (Windows, Mac, Linux), tak pro Androidy.

Tento Humble Bundle je rozdělen rovnou na tři cenové skupiny. Obvyklá jakákoliv částka a částka vyšší než je momentální průměr se dočkala přírůstku v podobě částky vyšší než $11. Pokud budete chtít všech deset her (a v budoucnu přibudou ještě další), tak musíte zaplatit alespoň cca 240 korun.

Obvykle začínám hrami základními a postupně se prokousávám až k těm prémiovým, nyní to ovšem udělám obráceně. V cenové hladině nad $11 najdeme simulátor chirurgické řezničiny Surgeon Simulator a třetí díl série Anomaly od 11 bit studios s názvem Anomaly Defenders.

Anomaly Defenders

Původní Anomaly hry (Anomaly Warzone Earth HD, Anomaly Korea, Anomaly 2) byly jedinečné tím, že jste se nebránili nájezdům útočníků, ale naopak jste se sami museli proplést obrněnými mimozemskými střílnami. Jednalo se tedy o originální Tower Ofense hru. V tomto díle se ale podíváme na to, jak si 11 bit studios poradilo s klasickým Tower Defense konceptem. Anomaly Defenders je poslední hrou této série, s dalšími Anomaly strategiemi byste se tak neměli potkat. Tato hra se nachází v Obchodě Play ode dneška, a to za cenu 100 korun (bez halíře). Abyste si mohli Anomaly Defenders zahrát, budete potřebovat 1.7 GB místa! To aspoň tvrdí informační stránka Humble Bundle, ačkoliv v Obchodě Play je pro Nexus 5 uvedena velikost 469 MB.

Surgeon Simulator

Simulátor chirurga je k dispozici pro počítače již poměrně dlouho, ale na Android zařízení se dostal až v průběhu srpna. Hra je to podobně střelená jako nedávno uvedený simulátor kozy (Goat Simulator). V Surgeon Simulator se budete snažit jemnými pohyby zachránit pacienta, odoperovat mu to, co ho zrovna trápí, a prodloužit mu tak jeho zbytečný virtuální život. Větší sranda ale je, pokud z pacienta uděláte kůlničku na dříví, pokud už vás jemná ruční práce přestane bavit. Pro spuštění je potřeba Android ve verzi minimálně 4.0.

Small World 2

Předělanou deskovou fantasy hrou Small World se dostáváme k nižší finanční zátěži. Balík osmi her, kde čtyři jsou pro nadprůměrně platící, získáte, pokud sáhnete do kapsy minimálně pro průměrnou zaplacenou částku za tento Humble Bundle. Momentálně se tato částka pohybuje těsně nad šesti dolary, takže bratru za 130 korun (taky jste tak rádi, že nám koruna utěšeně klesá?) získáte osm kvalitních her pro váš PC i Android systém.

Ale zpět ke hře Small World 2. Zde si budete hrát ve fantasy světě s roztodivnými postavami a budete bojovat o území, jež je příliš malé pro vás, natož abyste tam nechali své soupeře. K dispozici budete mít také datadisk Royal Bonus, který byl původně dostupný pouze pro přispěvatele na Kickstarteru.

Pro spuštění je potřeba Android ve verzi minimálně 4.0.3.

Tři díly z tetralogie Blackwell

Pokud máte rádi adventury, hlavně ty oldschoolové, určitě vám udělá radost, že dostanete hned tři kousky k rozluštění. Jakožto médium máte za povinnost toto dědictví udržovat při životě a využívat pro dobro společnosti. Hlavní hrdinka Rosa bude za pomoci své nově nabité schopnosti hovořit s mrtvými rozplétat případ za případem. K dispozici jsou prozatím díly Legacy, Unbound a Convergence. Zda se dočkáte také čtvrtého dílu s názvem Deception v přihazování her do tohoto Humble Bundle balíku, se uvidí časem.

Thomas Was Alone

Konečně se dostáváme k tomu potenciálně nejlevnějšímu. Následující 4 hry můžete mít za skutečně libovolnou cenu. Pokud ovšem zaplatíte méně než dolar, nezískáte kódy pro vložení her do služby Steam.

Skákačka Thomas Was Alone je zvláštním geometrickým počinem, ve kterém skáčete, jak to tak ve skákačkách bývá, ale vždy s nějakým obdélníkovým obrazcem. Budete luštit všemožné logické hádanky, ovšem abyste se dostali, kam potřebujete, musíte použít i postřeh a občas být i rychlí. Tato hra si získala srdce nejednoho recenzenta a posbírala několik hodně vysokých hodnocení. Pro spuštění je potřeba Android ve verzi minimálně 4.0.

Bridge Constructor Playground

Název této hry naprosto přesně popisuje, o co v ní půjde. Budete si stavět mosty. K dispozici máte 30 inovativních levelů, ve kterých budete stavět mosty přes řeky, údolí i kanály. Bridge Constructor Playground má kvalitní fyziku, takže když se vám nějaký most nepovede, můžete se kochat tím, jak se zřítí jako onen pomyslný domeček z karet.

Cubemen a Cubemen 2

„kjůbmeni“ jsou jacísi robůtci sloužící vám bez ohledu na následky. Jsou hlavními hrdiny hry Cubemen, což je originální 3D tower defense hra, která kombinuje právě tower defense s prvky real-time strategie. Hrát můžete nejen single playerovou kampaň, ale také proti živým protivníkům. Pro spuštění budete potřebovat mít Android minimálně ve verzi 4.4.

Jak bývá u Humble Bundle zvykem, během trvání tohoto balíčku se můžete těšit na rozšíření sortimentu, pravděpodobně pro ty, co nakoupili alespoň za nadprůměrnou částku.

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *