FIFA 2015 Ultimate Team konečně na Google Play i pro Čechy

Je tomu už rok, co se na Google Play objevil titul FIFA 2014 a mezi uživateli smartphonů sklidil obrovský úspěch. Hra se mohla pochlubit takřka totožným grafickým zpracováním jako na konzoli. Dlouhé hodiny napínavých soubojů, honba za cennými body a nastavení správné strategie. Majitelé tabletů a smartphonů se tak mohli oddat plnohodnotnému titulu a ani tento rok nebudou o tento sport ochuzeni. FIFA 15 se aktuálně dostala na pulty  virtuálního obchodu Google Play a navíc je zcela zdarma. Vývojáři dokonce nezapomněli na slibovaný a zároveň velmi populární režim Ultimate Team.

Ještě donedávna si FIFU mohli zahrát jen obyvatelé státu Kanada. Naštěstí se tento sportovní titul rozhodl zvednout kotvy a odplout do celého světa, takže je dostupný i v České republice. Skvělou zprávou je, že se FIFA dá ovládat za pomocí přídavného ovladače, a uznejme sami, že toto příslušenství ve fotbalovém světě nic nepřekoná. Tento fakt uživatelé vítají s otevřenou náručí a abychom to uvedli na pravou míru, tak naše redakce také. Fotbal bez ovladače bude a vždy byl poloviční.

Vylepšení jsme se dočkali i v Menu, které je o mnoho přehlednější. FIFA 15 Ultimate Team nabízí všem hráčům hraní oblíbeného režimu, kde si vybudujete svůj vlastní tým. Samozřejmě nechybí možnost nakupování hráčů a jejich prodávání. Nezapomíná se ani na zdokonalování stadiónu nebo nové návrhy dresů. Tato vylepšení jsou součástí balíčků, které si lze  zakoupit v obchodě za nasbírané mince v průběhu hraní. Pokud máte k dispozici nějaké peníze navíc a neradi se zdržujete zdlouhavým sbíráním, existuje zde možnost skrze mikrotransakce.

http://www.youtube.com/watch?v=NouHVBFgNBM

Vývojáři moc dobře vědí, že právě tato strategie napomáhá k zisku. Hráči jsou při hraní netrpěliví a rádi si těmito balíčky pomáhají. Nejlevnější se dá zakoupit již za cca 25 korun, ale najdou se i nabídky přesahující 2 500 Kč. Dá se však hrát i bez nich. Hra nabízí celkem 10 000 reálných hráčů a více jak 500 týmů v celkovém počtu 30 světových lig. Pokud si chcete tuto hru stáhnout, připravte se na objemný balík ve velikosti 1,35 GB. To však u této přepracované hry nepřekvapí.

[appbox googleplay com.ea.game.fifa15_row]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *