Otevírejte odkazy v různých aplikacích pomocí TapPath

Nadpis může býti trošku zavádějící, protože to, co tato aplikace dělá, se těžko vejde do jedné krátké věty. Aplikace od jednoho z nejtalentovanějších a nejnápaditějších vývojářů, Chrise Lacyho (Action Launcher, Link Bubble), opět přináší něco nového a praktického.

Aplikace TapPath nabízí možnost různými způsoby reagovat po kliknutí na odkaz v aplikacích třetích stran. K dispozici máte ťuknutí, dvojité ťuknutí a trojité ťuknutí. Ke každému z těchto ťuknutí si můžete nastavit vlastní akci. Na první ťuknutí si můžete například nechat otevřít odkaz, třeba z Google+, do Link Bubble, na dvojité ťuknutí se otevře přímo v Chrome a trojité ťuknutí nabídne možnost sdílení, tedy otevření v jakékoliv aplikaci, kterou vám tlačítko sdílení v klasickém internetovém prohlížeči nabídne. Můžete tak odkaz rovnou hodit do Pocket nebo přímo odeslat přes Hangouts či Pushbullet. Kreativitě se meze nekladou a je jen na vás, co si na které naťukání nastavíte.

Screenshot_2014-08-13-07-11-15Screenshot_2014-08-13-07-11-23Screenshot_2014-08-13-07-10-35

TapPath se v Android přístroji tváří jako klasický internetový prohlížeč. Pro jeho použití musíte po prvním spuštění nějakého odkazu z aplikací třetích stran nejprve nastavit TapPath jako výchozí při otevírání odkazů. Bez toho vám aplikace fungovat nebude. Poté už můžete vesele ťukat, jak zrovna potřebujete.

V otázce nastavení toho TapPath příliš nenabízí. Kromě nastavení jednotlivých akcí k jednotlivým ťuknutím je zde pouze nastavení maximálního času mezi jednotlivými ťuknutími. Toto nastavení je ovšem poměrně zásadní. V mém případě jsem si čas musel zvýšit až skoro na maximum, protože rychlé ťukání po sobě mi přístroj příliš nebral a spíš mi na tři ťuknutí otevřel jak Link Bubble, tak Chrome.

Aplikace stojí dvacku a myslím, že to je přesně částka, kterou si zaslouží. Zas tak moc toho neumí, ale pokud se ji naučíte používat, tak vám může ukrátit pár sekund každý den.

[appbox googleplay com.digitalashes.tappath.playstore]

Zdroj: Google+

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *