Humble Mobile Bundle 6 – šest her čistě pro Android za libovolnou cenu

Humble Bundle je, jak již jistě víte, balík her za prakticky libovolnou cenu, která se rozdělí podle vašeho přání mezi vývojáře, charitu a další Humble Bundle počiny. Tentokrát jde o čistě Android balík šesti her, které v tuto chvíli můžete mít již za něco málo pod sto korun. Rozdělení je v tuto chvíli fifty-fifty, tedy tři hry za cenu skutečně libovolnou a další tři hry za cenu vyšší, než je průměr. Ta v tuto chvíli činí právě $4.45, tedy asi 92 korun bez poplatků.

download (5)

Eliss Infinity

Tato hra mi v některých chvílích připomíná Osmos v osmibitové oldschool grafice. Dvěma prsty budete ovládat planety, posouvat je, dělit je, konzumovat jednou planetou druhé a podobně. Musíte si hlavně dát pozor na to, aby se nespojily dvě barvy, to pak věstí trable. Nejlepší bude, když se podíváte na video níže a pak případně zakoupíte, abyste se s hrou seznámili úplně.

[appbox googleplay com.littleeyes.eliss_infinity]

Duet Premium

Premiérový počin Duet Premium, který jste prozatím nemohli z Obchodu Play stáhnout, přichází se zajímavým mozkovým louskáčkem. Ovládáte dvě spojené kuličky točící se po jedné kružnici. Musíte se vyhýbat všemu, co vám stojí v cestě, a to pouze tak, že točíte kružnicí. Už z traileru se mi trošku vařil mozek, ale těším se, až si tento hlavolam zahraji. Tato verze obsahuje všechny odemčené úrovně, tedy 112 levelů. Reklamy, stejně jako možnosti nákupů v aplikaci jsou v této verzi vypnuty.

[appbox googleplay com.kumobius.android.duet]

Combo Crew Special Edition

Pokud jste staršího ročníku, možná si pamatujete bojové skvosty, jakými na Nintendu byly želvy ninja nebo Double Dragon. Combo Crew je něco podobného. Budete mít k dispozici tři charaktery postav, se kterými se budete protoloukat jednotlivými levely. Jedná se o příjemnou „rubačku“ s údajně pohodlným ovládáním. Osobně bych tuto hru klidně vyměnil za prémiovou Joe Dever’s Lone Wolf: Full Game (vizte níže), ale tak každý to má jinak.

[appbox googleplay com.thegamebakers.combocrew]

Threes!

Logická sčítačka Threes! má svůj debut na Androidu již několik měsíců za sebou a za tu dobu si zvládla nastřádat slušné množství závislých hráčů. Přes sto tisíc stažení, přes dvacet tisíc hodnocení s výsledným skóre 4.6, to už o něčem svědčí. Vaším úkolem je sčítat čísla do násobků čísla 3. Lépe než tisíc slov to vysvětlí jedno video, které najdete níže.

[appbox googleplay vo.threes.exclaim]

Mines of Mars

Chodička, střílečka, na Marsu, s vrtákem. Takto by se dala charakterizovat Mines of Mars. Budete se probojovávat spletitými levely, provrtávat kostky, střílet cizáky, prostě vše, co k takové vesmírné střílečce-chodičce patří.

[appbox googleplay com.wickeyware.minesofmars]

Joe Dever’s Lone Wolf: Full Game

A nakonec to, o čem jsem již psal výše. Osobně mě „třidéčka“ na Androidu příliš nebaví a o to víc ta, která jsou zasazena do středověku nebo podobně vyobrazených fiktivních časů. Lone Wolf je přesně taková hra. Z traileru je vidět, že budete někdo ne nepodobný Garrettovi z Thiefa a budete ovládat zacházení s mečem. Těšit se můžete na nový příběh, nový systém bojů i novou grafiku. Tento balík zahrnuje části 1 a 2 s tím, že části 3 a 4 budou dostupné později. V telefonu budete potřebovat téměř 800 MB místa, abyste si Joe Dever’s Lone Wolf: Full Game mohli zahrát.

[appbox googleplay com.bulkypix.lonewolf]

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *