Motorola a ostatní GPE přístroje již očekávají aktualizaci na Android 4.4.3

Motorola ohlásila, že její přístroje Moto X, Moto G a Moto E se dočkají co nevidět aktualizace na nejnovější verzi Androida s číslovkou 4.4.3. Stejně tak se záhy dočkají také verze Google Play Edition, jako je Samsung Galaxy S4 nebo HTC One.

O nejnovější aktualizaci se toho hodně napsalo dřív, než se vůbec podívala na první zařízení. Tomuto updatu trvalo sice hodně dlouho než se objevil po nástupu 4.4.2, ale jelikož přináší přes 7.000 změn, tak je to docela pochopitelné.

Klasicky se dostalo na všechna novější Nexus zařízení, jakými jsou Nexus 4, 5, 7 (2012 i 2013) a 10. K dispozici jsou již zdrojové kódy, aby vývojáři mohli pracovat na vlastních vylepšeních a lepších ROMkách. Motorola ovšem také nezahálela a vydala prohlášení, že během tohoto týdne se dočkají také výše zmíněné modely Moto G, E a X.

nexusae0_s4nexusae0_upload

Google Play Edice známých vlajkových lodí, konkrétně Samsung Galaxy S4, HTC One (M8), HTC One (M7) a Sony Xperia Ultra dostávají nejnovější Android již nyní. Samozřejmě postupně, jako je tomu i u Nexusů, ovšem děje se to právě teď. U nás sice GPE k dispozici nejsou, vzhledem k tomu, že nakupování přístrojů v České Republice přes Obchod Play ještě nefunguje, ale získat tento přístroj není takový problém. Samozřejmě to bude lepší, až/pokud se k nám prodej přístrojů přes Obchod Play dostane.

Zdroj: Android Community, Android Police (1, 2)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *