Humble Bundle pro PC a Android obsahuje další 3 hry

Stejně jako je tomu pokaždé, do Humble Bundle balíku her za libovolnou cenu byly přidány další tři kousky. Pro jejich získání je potřeba zakoupit celý balík za cenu vyšší, než je průměr. Pokud jste tak již udělali, máte automaticky všechny tři hry ve vašem seznamu připravené k instalaci.

Do seznamu se zařadila adventura Ittle Dew, první díl legendární tower deffense FIeldrunners a velmi originální tahová strategie nazvaná Frozen Synapse.

[highlight color=“red“]Ittle Dew[/highlight]

Jak již bylo řečeno, jedná se o adventuru, což je žánr, který se na Androidech v příliš velké míře nevyskytuje. Budete vrženi na podivný ostrov plný věcí a zvláštních lidí. Jedná se o klasickou adventuru s příjemnou kreslenou grafikou a údajně velkou zábavností. V Obchodě Play ji můžete zakoupit za 120 korun.

Converted_file_1d24d405

[highlight color=“red“]Fieldrunners[/highlight]

Druhý díl byl součástí základního balíku her, který jste si mohli koupit již od začátku. Není ovšem od věci vyzkoušet si i jednoho z průkopníků tower deffense žánru. Fieldrunners rozhodně stojí za vyzkoušení i přes jejich starší datum výroby.

Converted_file_a358ee34

[highlight color=“red“]Frozen Synapse[/highlight]

Toto je skutečně jedna z mnoha. Frozen Synapse nabízí jiný pohled na tahové strategie. Vaším úkolem bude zničit všechny protivníky na plánu viděném čistě shora. Musíte si naplánovat váš tah dopředu s ohledem na to, jak by se mohl soupeř během dalších několika vteřin pohnout. Pokud tedy naplánujete pohyb, abyste po dosažení cíle na nepřítele viděli a mohli ho sestřelit, ten už tam vůbec nemusí být. Poté, co si naplánujete pohyb všech svých jednotek ve “freeze” režimu, spustíte pohyb všeho, co se v levelu pohybuje, a můžete se jen dívat, co vaše i soupeřovy jednotky dělají. Klasické ovládání jedné jednotky v jednu chvíli s tím, že soupeř se vlastně nemůže bránit, je to tam a k vymyšlení správného pochodu levelem, aby se vaše jednotky setkaly se soupeřovými, budete potřebovat více strategického myšlení.

Vzhledem k ovládání je požadována minimálně velikost a rozlišení, jaké má starý Nexus 7, tedy 1280 × 800 pixelů a 7-palcový displej. Na menších displejích nebo s menším rozlišení nemusí být ovládání hry příliš pohodlné.

[message type=“info“]Pokud jste si Humble Bundle ještě nezakoupili, můžete tak udělat do 10. června do 8 hodin večer. Průměrná cena je nyní na $4.89, takže za necelou stovku si můžete přijít na celkem 10 velmi kvalitních titulů. Kupovat můžete z odkazu níže.[/message]

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *