Samsung Galaxy W – půjde o tablet nebo o smartphone?

Když se na trhu úplně poprvé objevily tablety, každý je poznal. V dnešním moderním světě je to stále náročnější. Velikost smartphonů mnohdy koresponduje s velikostí tabletů a celá řada tabletů svými funkcemi zase spíš připomíná smartphony. Pokud vám to přijde jako holý nesmysl, klidně si vzpomeňte na modely Sony Xperia Z Ultra nebo tablet Fonepad, který svým majitelům umožňoval volání a smskování.

Dalším takovým smartabletem se stává zařízení od společnosti Samsung, které bude disponovat 7 palcovým displejem a možností uskutečňování hovorů. Na trhu se má v co nejbližší době objevit výtvor pod označením Samsung Galaxy W.

samsung_glw_01

Podle všeho bude poháněný čtyřjádrovým procesorem s taktem na 1,2 GHz, 1,5 GB RAM. Operační systém se nepřehoupl výše než k verzi Android 4,3 Jelly Bean. Vnitřní paměť je stanovena na 16 GB. Pokud se na tento smartablet podíváte ze zadní strany, nerozeznáte rozdíl od Galaxy Note 3. 7 palcový displej nabízí rozlišení v hodnotě 720p. Dokonce ani baterie není hlavním tahákem večera, kapacita 3200 mAh je na takové zařízení velmi malá.

Samsung Galaxy W nabízí WiFi, Bluetooth, GPS, ale i podporu rychlé sítě jako HSPA+ nebo LTE. Tento model se nejdříve objeví v Korei za 490 dolarů.

Zdroj: Samsung

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *