Humble Bundle: PC a Android 10 – 7+ her (nejen) na Android za libovolnou cenu podesáté

Humble Bundle opět otevřel své All-inclusive tržiště, ze kterého si momentálně můžete odnést až 7 her. Dnes máme k dispozici spoustu žánrů a samé kvalitní tituly. Těšte se na Fieldrunners 2, Breach & Clear či Metal Slug 3.

Jako vždy začneme hrami, které jsou k dispozici za prakticky libovolnou částku. V tomto segmentu najdeme vesmírnou hudební střílečku, kreslenou adventuru/rpg/puzzle a zajímavou strategii.

[highlight color=“green“]Symphony[/highlight]

Tato bezduchá střílečka vás dostane do vaší nebo i cizí hudební sbírky, kterou se budete muset prostřílet. Každá písnička nabízí jiné tempo a jiný vývoj levelu. Budete se muset prostřílet skrz spoustu songů, vylepšovat loď a bojovat s finálními Bossy. Symphony je momentálně ve verzi Beta a je dostupná pouze pro tablety, které jedou na ARMv7 a jsou osazeny čipem Qualcomm Snapdragon nebo NVIDIA Tegra. Seznam stoprocentně funkčních modelů najdete zde.

[highlight color=“green“]Draw a Stickman: EPIC[/highlight]

Namalujete panďuláka a půjdete s ním do světa. K vyřešení hádanek budete mít k dispozici několik kreslících potřeb, ale budete potřebovat také vlastní hlavu. Musíte si prokreslit cestu napříč 14 levely, abyste se dostali až na konec.

[highlight color=“green“]Galcon Legends[/highlight]

V této zajímavé strategii budete posílat roje vesmírných lodí na steč s protivníkem, abyste získali jeho planety. Projít musíte 23 levelů, které na nejnižší obtížnost nejsou příliš velkou výzvou. Pokud chcete být ovšem mistrem, budete se muset hodně snažit. K této hře dostanete také multiplayer s názvem Galcon Fusion.

[message type=“warning“]Tímto jsme vyčerpali všechny hry, které získáte za skutečně libovolnou cenu. Nyní se přesuneme k těm téměř libovolným. Pokud zaplatíte více, než je průměr, který se momentálně zastavil na $4.87, získáte další 4 hry a k tomu ještě i ty, které se objeví později. A že se objeví, to je jisté.[/message]

[highlight color=“red“]Skulls of the Shogun[/highlight]

Samurajská tahová strategie, jejíž upoutávka je praštěná po Japonsku. Budete bojovat se samurajskými duchy-bojovníky a procházet jednotlivé levely. Ač tato hra vypadá na první pohled všelijak, hodnocení dostává spíše výborné. Autoři doporučují tuto hru hrát na tabletu.

[highlight color=“red“]METAL SLUG 3[/highlight]

2D střílečka jak vystřižená z automatů devadesátých let se nyní může prohánět po displejích vašich Android zařízení. Budete chodit, plavat, skákat, jezdit na pštrosech, ale hlavně střílet, střílet a zase střílet.

[highlight color=“red“]Fieldrunners 2[/highlight]

Jedna z nejznámějších Tower Deffense her, která stála u vzniku tohoto žánru. Řeč je o prvním dílu, ale ani druhý díl není k zahození a můžete si ho zahrát právě teď. K dispozici musíte mít trošku silnější zařízení a alespoň 1 GB místa, ale pokud máte rádi Tower Deffense hry, tato vás nejspíš uspokojí.

[highlight color=“red“]Breach & Clear[/highlight]

Prozatím poslední hrou je taktická strategická simulace, ve které si zvolíte tým speciálních jednotek a budete plnit jednotlivé mise. Musíte se naučit přiblížit, zaútočit a převálcovat své soupeře. K tomu vám pomůže taktika a trénink. Samozřejmě také hromada zbraní a vybavení. Strategické duše se v této hře budou cítit velmi dobře.

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *