Vlajková loď LG G3 na prvních kvalitních snímcích

Pokud se nemůžete dočkat 27. května, kdy je připravené oficiální představení nejnovější vlajkové lodi LG, možná vás zneklidní tyto snímky ještě více, protože zde konečně v pořádné kvalitě můžete vidět krásy broušeného plastu modelu G3.

To, co jsme vám ukazovali nedávno pouze na méně kvalitních snímcích, můžete nyní obdivovat v plné kvalitě. Zadní část telefonu sice vypadá jako záda HTC One (M8), které jsou z broušeného kovu, ale přesto by mělo jít o plast. Barevné provedení bude k dispozici v titanové šedé, stříbrné (která na fotkách vypadá spíše bíle) a poslední dobou (bohužel) stále častější zlaté. Tlačítka hlasitosti a zapnutí/vypnutí vypadají v tomto přístroji o několik tříd lépe, než první počin u LG G2.

5-G3-Range1-4-Titan4-G3-Range1-6-Titan

Na přední straně najdeme akorát nezbytné logo, podlouhlou mřížku reproduktoru, čočku fotoaparátu a několik nezbytných senzorů a příjemně roztažený displej, který nechává pouze málo prostoru pro rámeček, čímž se telefon zbytečně nerozšiřuje.

Jak již bylo zmíněno, představení se chystá na 27. května a těšit se můžete na 5.5-palcový displej s obřím Quad HD rozlišením, 3 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 805 čipset a 13-megapixelový fotoaparát s dvojitým diodovým bleskem, který vypadá, že má každou diodu zabarvenou do jiného barevného tónu. Nadstavba Optimus UI by měla taky dostat nový kabátec a dočkat se mnohých vylepšení.

1-G3-Range1-1-Titan3-G3-Range1-3-WH

Zdroj: Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *