Humble Mobile Bundle 5 – The Room Two, The Cave či R-TYPE II za libovolnou cenu

Ještě nestihla zaschnout faktura z minulého Humble Bundle a už tu máme další díl. Tento je čistě mobilní a nabízí momentálně 3+3 hry za volitelnou cenu.

Bag It!, R-TYPE II, Aralon: Sword and Shadow, The Cave, The Room Two a Carcassonne. To je šest her, které na vás čekají, pokud zaplatíte kolem pěti dolarů. V případě, že se rozhodnete ušetřit a zaplatíte méně než je momentální průměr, získáte pouze první tři kousky.

[highlight color=“green“]Bag It![/highlight]

Tetris určitě všichni znáte. Bag It! je variace právě na tetris, kdy musíte v papírovém pytlíku, známá to americká přepravka na nákup, poskládat nakoupené zboží tak, aby se tam všechno vešlo. Budete mít možnost nechat mizet některé části nákupu, abyste toho do pytlíku narvali ještě více.

[highlight color=“green“]R-TYPE II[/highlight]

Oldschool horizontální vesmírná střílečka, která pamatuje ještě komunismus. R-TYPE II byla světu představena v roce 1989 a od té doby neztratila ani kousek na své hratelnosti. Stanete se vesmírnou bitevní lodí nazvanou R-9C, což je vylepšený bitevník z prvního dílu. Vaším úkolem bude plout po displeji a sestřelit všechno, co se hýbe, někdy i to, co se nehýbe.

[highlight color=“green“]Aralon: Sword and Shadow[/highlight]

3D RPG, které se soustředí na působivý příběh, unikátního hrdinu a otevřený svět připravený k prozkoumání. Hra je designována pouze pro mobilní telefony, nikoliv pro tablety.

[highlight color=“red“]The Cave[/highlight]

The Cave je akční adventura od tvůrce Monkey Island a Maniac Mansion, Rona Gilberta a studia Double Fine Productions, studia, které stojí za oceněnými tituly Psychonauts a Brutal Legend.

K dispozici budete mít tři hrdiny, se kterými budete procházet sedm neobvyklých dobrodružství. Každá ze sedmi má svou vlastní unikátní osobitost a příběh. Tohle se nedá popsat, to musíte zažít.

[highlight color=“red“]The Room Two[/highlight]

Hra The Room se dočkala velkého úspěchu a stovek tisíc stažení. Jedná se o logickou fyzickou hru, která je zabalena v tajemné hře uvnitř krásného 3D světa.

Budete řešit hádanku písmen AS pomocí rozličných objektů a logických hádanek. The Room Two nabízí stejně krásné prostředí jako původní hra a určitě nabídne i stejně kvalitní hratelnost.

[highlight color=“red“]Carcassonne[/highlight]

Známá a oblíbená desková hra, které se po celém světě prodaly určitě statisíce. Tuto si můžete užít také na displejích svých mobilů a tabletů a zahrát si s přáteli nebo proti počítači a zkusit ukořistit nejvíce bodů za dobyté území.

[highlight color=“yellow“]Co dál?[/highlight]

Humble Mobile Bundle nabízí momentálně šest her, ale pokud zaplatíte více než průměr, můžete se těšit ještě na další kousky, protože počáteční množství není nikdy konečné…

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *