Slevy v Obchodě Play – NBA 2K14, Where's My Water, OfficeSuite Pro 7 i Business Calendar Pro

Různá období v roce lákají k poskytování slev v Obchodě Play, a tak několikrát ročně můžeme koupit mnoho aplikací za polovic, někdy i za zlomek jejich ceny. Včera a předevčírem se se slevami roztrhl pomyslný pytel, a tak vám nyní nabízíme krátký přehled těch nejzajímavějších.

[highlight color=“red“]OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD)[/highlight]

Ačkoliv máme pro Android k dipozici Disk od Google i jejich Quickoffice, které jsou zdarma, někomu to nemusí stačit a bude hledat vymakanější aplikaci, která si poradí nejen s Office dokumenty.

OfficeSuite Pro ve verzi 7 umí pracovat s tabulkami, dokumenty, powerpointovými prezentacemi a také zvládne otevírat soubory typu PDF. K dispozici také máte možnost připojit se na nějakou cloudovou službu, konkrétně se můžete připojit k těmto službám: Disk Google, Dropbox, Box, SkyDrive a SugarSync.

Aplikace je zlevněná z necelých dvou set korun na dvacku.

[appbox googleplay com.mobisystems.editor.office_registered]

[highlight color=“red“]Business Calendar Pro[/highlight]

Kalendář k Androidu neodmyslitelně patří a pokud někomu nevyhovuje ten vestavěný, nebo mu nestačí alternativy zdarma, může si připlatit za nějaký výkonnější nástroj pro plánování schůzek. Business Calendar Pro je rozhodně jeden z těch lepších, o čemž mluví i více než 100 tisíc stažení a nejedna pozitivní recenze ve známých periodikách.

Business Calendar Pro je zlevněn o 50% a to na necelých 30 korun, ač App-Sales tvrdí, že byl zlevněn na $2.49, což je ještě o dvacet korun víc.

[appbox googleplay mikado.bizcalpro]

[highlight color=“red“]Universal Book Reader Full Key[/highlight]

Dobrých čteček knih není nikdy dost a Universal Book Reader je asi stejně dobrá jako všechny ostatní solidní čtečky. Řadí se tak vedle Moon+ Readeru či Aldiko Book Readeru. Zvládne přečíst pouze knihy ve formátu EPUB a PDF. Z letmého posouzení je Moon+ Reader poněkud výkonnější, ale myslím, že i UB Reader má co nabídnout.

Sleva je opět na příjemnou dvacku, a to i přes to, že v popisu samotné aplikace je změna ceny o padesát procent, z $6.99 na $3.49. Jelikož se jedná o klíč, musíte mít pro správnou funkčnost nainstalovanou verzi zdarma, která se instalací tohoto klíče pouze odemkne.

[appbox googleplay com.mobisystems.ubreader.key]

[highlight color=“red“]Draw Race 2[/highlight]

Draw Race 2 je sequel prvního úspěšného dílu. Jedná se o závody viděné shora, které mají poněkud jiné ovládání, než na které jsme u závodních titulů zvyklí. Auta zde ovládáte kreslením trasy, po které se má váš vybraný vůz vydat.

Sleva je nastavena na 67% a Draw Race 2 vás tak vyjde na pětadvacet korun.

[appbox googleplay com.chillingo.drawrace2gplay.android.row]

[highlight color=“red“]Contre Jour[/highlight]

Pokud znáte World of Goo, možná vám ho tato hra připomene. V tomto případě ovšem budete prstem měnit strukturu terénu, abyste dostali záhadnou bytost Petit do bezpečí. Jedná se o logickou hru s krásnou grafikou, hudbou i dobrou hratelností.

Contre Jour můžete mít také za 25 korun a vzhledem k množství zakoupení mezi 100 a 500 tisíci je o co stát.

[appbox googleplay com.chillingo.contrejour.android.rowgplay]

[highlight color=“red“]NBA 2K14[/highlight]

Nejlepší basketbal na Android, i tak by se dal popsat NBA 2K14. Nabízí pěknou grafiku optimalizovanou i pro slabší stroje, různé basketbalové módy a dva druhy ovládání.

Ačkoliv je hra ve slevě, i tak stojí přes 70 korun a ještě v ní najdete mikroplatby. Původní cena je ovšem přes 160 korun, takže pokud jste si na NBA 2K14 brousili zuby, máte jedinečnou příležitost něco ušetřit.

[appbox googleplay com.t2ksports.nba2k14google]

[highlight color=“blue“]Hry od Disney[/highlight]

Disney nabízí mnoho her pro malé i větší a většina z nich je poměrně oblíbená. Nyní jsou ve slevě za dvacku hry Where’s My Water, Where’s My Perry, Where’s My Mickey, Temple Run: Brave a Temple Run: Oz, Toy Story: Smash It! a Lost Light. 

Všechny hry od Disney v Obchodě Play

[highlight color=“yellow“]Další aplikace[/highlight]

Jelikož se v tomto období slevami nešetří, můžete ty, které jsme zde nevyjmenovali, najít souhrnně na stránkách App-Sales.net. Anglický jazyk by vám neměl příliš vadit, protože toho textu tolik není. Těšit se v těchto dnech můžete ještě například na Sprinkle Islands, Assassin’s Creed Pirates, Rayman Fiesta Run, Riptide GP2, ‚I, Gladiator‘, Need for Speed Most Wanted nebo třeba The Sims 3.

Zdroj: App-Sales.net

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *